בולמיה לשוקולדים דחוףףףף!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בולמיה לשוקולדים דחוףףףף!!!
    יפיפייה
    07/12/2011

יש לי בעיה שנמשכת כבר 5 שנים. אני בת 23 ומנהלת אורח חיים נורמלי לחלוטין. הבעיה שלי היא שאני לעולם לא יאכל אוכל רגיל ויקיא כי אני לא חסידה של אוכל בכלל לא מושך אותי. אוכלת בכמות רגילה וזהו. הבעיה מתחילה כאשר יש סביבי דברים מתוקים, במיוחד שוקולדים ועוגות ברגע שאני מתחילה לאכול אותם אני פשוט לא יכולה להפסיק.. אוכלת מלא מלא ואז מקיאה. כשאין לידי את הדברים האלה אני לעולם לא אוכלת כמויות כאלה ומקיאה כשמדובר באוכל רגיל. בבוקר אני תמיד חייבת משהו מתוק , אוכלת פסק זמן אחד או משהו ממש קטן ואז צהריים רגיל ואז לקראת הערב מגיעה התקפת המתוקים שאני פשוט לא יכולה לעצור. אני ממש רוצה להפסיק ואני לא יודעת מה לעשות כי זו לא בולמיה רגילה לפי מה שקראתי. עזרה בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בולמיה לשוקולדים דחוףףףף!!! - תגובה

מיכל לברטוב
    07/12/2011

שלום לך,
    הקריטריונים לבולמיה לא קשורים לסוג האוכל הנאכל אלא לתדירות ההתקפים, דימוי הגוף וההתעסקות במשקל. לכן זה לא ממש משנה מה את אוכלת בבולמוס. הייתי פונה למרפאה להפרעות אכילה על מנת לקבל עזרה איך לצאת מהמעגל הזה שמזיק לך פיזית ונפשית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפי מה שקראתי והבנתי על הבעיה שלי..

יפייפיה
    11/12/2011

אני סובלת מהתמכרות למתוקים במיוחד לשוקולד וזה מה שמביא אותי כל פעם מחדש למצב הזה.. התמכרות למתוקים עונה בדיוק על ההגדרה של הבעיה שלי. איך ניתן להיגמל??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו