היי..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי..
    אליסון
    15/12/2011

אני הגבתי פה בעבר.. אני בת 16, הגובה שלי הוא 1.70 והמשקל נע בין 55-56
    אני בדיאטה עכשיו ולא אוכלת הרבה בכלל.. אני מרגישה ממש נפוחה בזמן האחרון וממש ממש לא מרוצה מהגוף שלי, בקושי יכולה להסתכל על עצמי ואני לא יודעת מה לעשות!
    אני רוצה להצליח בלימודים אבל מידי פעם שוקעת במחשבות על הגוף שלי ועל כמה שבאלי לפעמים פשוט ללכת לשירותים ולהקיא את כל מה שאכלתי, למרות שאני לא אוכלת כלכך הרבה
    אני ניסיתי להקיא כמה פעמים ואף פעם לא הצלחתי. הגוף שלי פשוט לא מוכן להקיא. תמיד אני ככה, גם לפני שכל התיסכול הזה התחיל אני בנאדם שגם אם יש לי ממש בחילות נורא קשה לי להקיא.. זה כנראה טוב כי לוקח לי איזה שעה להבין כמה טיפשה אני שאני בכלל מסכנת את הבריאות שלי ככה.
    אני אוכלת פחות משצריך לאכול בדיאטה, ככה שדיאטה נורמלית רק תשמין אותי
    אני מוצאת את עצמי שוקעת בדיכאון ובקושי יכולה להשקיע בלימודים ואני לא יודעת מה לעשות!! אני אשמח לעזרה, עצה כלשהי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי..

הוספת תגובה

• היי.. - תגובה

מיכל לברטוב
    15/12/2011

היי ג׳ני. יופי שאת פונה. ברור כי את במצוקה גדולה. האם הורייך מודעים לבעיה? כדאי לשתף. חשוב שתגיעי למרפאה להפרעות אכילה או לפחות לדיאטנית שמומחית לתחום. היא תעזור לך לאכל נכון והפחד מהשמנה ירד. לעיתים אכילה מועטה מאוד דווקא גורמת לעליה במשקל בגלל שהגוף בסטרס. לכן ההנחה שלך שאם תאכלי יותר תעלי במשקל, לאו דווקא נכונה. אל תשארי לבד!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אליסון
    15/12/2011

האמת שאין לי אבא, ואמא שלי נורא שקועה בעבודה תמיד.. חתיכת קלישאה, הא?
    אני לא רוצה להטריד אותה בבעיות שלי. זה נורא קשה לי לנסות לספר לה שאני נורא מדוכאת לפעמים, כי היא משקיעה את כל הנשמה שלה בשבילי ובשביל אחותי ואחי, בת עם הפרעות אכילה זה לא בדיוק יקל עלייה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו