מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חצי בולימיתליאל08/05/2007
שלום במקרה הגעתי לפורום הזה ואני ממש שמחה על כך אז ככה אני גיליתי את הבולימיה לפני כמעט 3 שנים בהתחלה התלהבתי נורא וואי איזה כיף לאכול מה שרוצים ולהשאר רזים זה פשוט הגיע למצב של חוסר הכרה פשוט אוכלים כל מה שרואים בלי לחשוב בכלל מה חושבים עלי על שאני אוכלת כמו בהמה הגעתי למצב שמצאת החמה ועד השקיעה הייתי רק מקיאה מלא כספים הלכו לי על האוכל גנבתי בסופר ובעיקר עשיתי לעצמי המון בושות בחוסר השליטה שהפגנתי לנוכח האוכל כתוצאה מהבולימיה הפסיק לי המחזור החלו כאבי שינים נפיחות בבטן וכדומה הויי אני כל כך מבינה את הבולימיות ואף אדם שלא עבר את זה לא יצליח אפילו במעט להבין מה עובר על בולימי\ת ברגע שהו\יא מחליט\ה להקיא יש פשוט רעד ברגלים ומבחינתו\ה שהעולם יתהפך העיקר לאכול וכל מה שמסביב פשוט לא מענין ,זה סבל בל יתואר וכמו שרוצים לצאת מזה ככה רוצים להשאר בזה אבל זה לא חיים תקינים זה יכול לשבש את מהלך החיים ולדפוק את הבריאות וכמובן לגרום למוות לכן זה לא שווה להוציא מלא כסף על אוכל ולבזבז את היום בלאכול ולהקיא קחו את עצמיכם בידים כשתפסיקו להקיא ולהתעסק בכל הקשור לבולימיה תבחינו כמה החיים יפים וכמה אפשר לספיק בזמן שמבלמסים אם זה לצחוק עם חברים לבלות לטייל לראות סרט בלי שהמוח יתעסק את מה אני יאכל ויקיא היום מאיפה השיג אוכל לבולמוס הבא ושוב בושות ליד חברים כי כשמתחילים לאכול פשוט איאפשר להפסיק ואז הלחץ שמא האוכל יתעכל ואז להקיא שלא ישמעו ושלא ירגישו ואחרי ההקאה אומנם הבטן ריקה אבל עולה תחושה של ריקנות "מה עשיתי" שוב ביזבזתי את זמני לריק זרקתי כסף לאסלה תרמתי להרס בריאותי ובשביל מה כל זה ? בגלל קילוגרם או שניים [מבולימיה לא מרזים כל כך] אני פונה אל הנגועות בדבר רוצו לטיפול אל תצפו לקום יום אחד בלי המחלה זה רק הולך ומחמיר ואתן שלא נגועות תתרחקו מהמחלה כמו מאש המחלה הזו קשה יותר מכל מחלה שאי פעם שמעתי עליה היא שולטת בכם ומוליבה אתכם שולל בלי רחם תצילו את עצמכם כי מי שניכווה אומנם יכול לצאת מזה אבל הדרך היא דרך של יסורים במו גמילה מסמים וכמובן תמיד תשאר צלקת ותזכרו את זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לליאל
קרן עמית10/05/2007כל הכבוד על גילוי הלב. קרן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)