מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקפי אכילהאורלי11/01/2012
לאחרונה אני מוצאת את עצמי אוכלת בכמויות אדירות בלי הפסקה.במשך כבר כמה שבועות אני פשוט אוכלת ואוכלת ואני לא מצליחה לעצור את עצמי המצב הזה מביא אותי לתסכול ואני מרגישה רע עם עצמי אחרי שאני אוכלת כל כך הרבה.
האם אפשר למנוע את האכילה הבלתי פוסקת הזו?
והאם אני יכולה להימנע מהשמנה אם ביום שלמחרת אני אפחית ויקזז בכמויות האוכל על מנת לאזן?
תודה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקפי אכילה - תגובה
עדי מילר12/01/2012מיה שלום
מאחורי התקפי אכילה / אכילה רגשית יש תמיד סוג של 'הגיון' שצריך להבין ולגלות אותו, כדי להצליח לעבוד עליו וכמובן להפסיק ולהיפרד ממנו. את התהליך הזה מומלץ לעשות במסגרת טיפול המשלב טיפול תזונתי לצד טיפול רגשי.
קיזוז אכילה ביום שלמחרת ברוב המקרים רק יוביל בסופו של דבר להתקף הבא... ובעצם ינציח את המצב וכמובן לא ימנע השמנה אלא להפיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכירה את המצב הרע הזה
שירן03/02/2012אני גם עוברת את זה יום יום במהלך השנה האחרונה
מוצאת את עצמי מפרקת את כל המטבח, ממתוק למלוח מחמוץ למר,מנוזלי למוצק. התקפי בולמוס מפחידים.
לא פניתי לייעוץ ולא שיתפתי אנשים לגבי הבעיה
אני רק יכולה לומר לך דבר כזה - ככל שתמשיכי עם זה..ככל שתאכלי יותר והבולמוס יתקוף אותך.
משקל גופך כל הזמן יתנדנד ולא יהיה מאוזן
פעם תשמיני פעם תרזי. ככה זה יהיה. וחבל,את עלולה לעבור שינויים בריאותים וגם חיצוניים שלא יהיו לטעמך [ במראה הפנים]
חייב לפנות לייעוץ לפני שנכנס יותר חזק לסיוט הזה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)