מודעות כואבת להפרעה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודעות כואבת להפרעה...
    שירן
    03/02/2012

כבר תקופה ארוכה שאני נמצאת בצומת דרכים
    פתחתי עם עצמי מלחמה כנגד האוכל,אני לא רואה בו אויב אבל גם לא רואה בו את הצד הטוב
    לאחר שירדתי כ10 קילו בפחות מ6 חודש והיתי רזה עור ועצמות..הרגשתי כ"כ טוב עם זה עד שזה נתן לי לחשוב ששום דבר לא מונע ממני להמשיך לרדת במשקל...וכך היה.
    פיתחתי אובססיה כל כך מטורפת לגבי ערכים קלורים,אני מסתכלת על עצמי במראה לפחות 20-15 פעם ביום שבמהלכו אני בוחנת את מבנה הגוף שלי,אני מסתכלת על העצמות שבזרועות ולא מצליחה להסכים עם זה שאני רזה. לא-זה לא מספיק! צריך עוד להרזות! עד שאני יגיע למחלקה פסיכיאטרית ששם ינסו לשכנע אותי שאני כן בסכנת אנורקסיה.. אף פעם לא הקאתי במכוון-ניסתי אבל לא הלך. הבנתי שזה קורה מסיבה טובה שלא יהיה לי נזק..
    כואב לדעת שבגיל הכי יפה בחיי,גיל ה20..אני נאלצת להאבק בדבר הזה.
    ובכן,גם ברגעים אלה שאני כותבת את המאמר הזה,אני חושבת אך ורק על דבר אחד.
    להמשיך מחר את מרתון הרזון שלי..
    האם אני ינצח במלחמה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודעות כואבת להפרעה...

הוספת תגובה

• מודעות כואבת להפרעה... - תגובה

מיכל לברטוב
    05/02/2012

שירן יקירה,
    המודעות היא כבר התחלה. ואני קוראת ממילותיך שיש גם צד בריא שמבין את גדול הנזק. אין חיים, רק זה את כותבת. האם תנצחי? לנצח אומר להלחם באנורקסיה. ממליצה לך מאוד לפנות לטיפול במרפאה להפרעות אכילה. שם יעזרו לך להישאר רזה אך באופן בריא. אין דרך אחרת, וחבל ,שיגרמו נזקים. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו