מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלותחסוי12/02/2012
שלום,
אני בת 15 בחודש האחרון ירדתי 5 קילו וכשהגעתי לרופאה למעקב רפואי בגלל סיבה אחרת היא אמרה להורים שלי שאני מפתחת אנורקסיה.
אני מודה שאני לא מרבה לאכול,כלומר,אני אוכלת בערך ארוחה ביום ויש ימים שאני לא אוכלת כלום אבל זה לא כתוצאה מהרעבה או משהו כזה,פשוט אני לא רעבה..(זה נמשך כבר כמה שנים)
אני כן הייתי רוצה לרדת עוד כמה קילו אבל לא להגיע למצב של אנורקסיה..
השאלה שלי זה אם במצב שאני אוכלת ארוחה ביום כי אני לא רעבה (בלי להרעיב את עצמי) אני יכולה לפגוע בגוף שלי ולגרום לפגיעה בווסת? והאם הרופאה צודקת שהיא אמרה שאני מפתחת אנורקסיה? הגובה שלי הוא 1.52 והמשקל הוא 50 (אני יודעת שהוא תקין אבל הייתי רוצה לרדת עוד 1-2 קילו),אני לא בדיכאון או מתרחקת מהסביבה להפך אני מאוד מרוצה מהחיים שלי ורק חושבת שאם אני ארד קצת יהיה עוד יותר טוב.. תודה מראש על התשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא...
אני13/02/2012לא כל מי שיורד 5 קילו מפתח אנורקסיה..
וגם אנורקסיות רעבות לפעמים.
אי תאבון קורה בגלל לחץ דיכאון או סתם כי זה גיל ההתבגרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות - תגובה
מיכל לברטוב14/02/2012היי,
זה לא ככ חשוב איך קוראים לזה. אם זה מנהל את חייך למשל זו בעיה. כמוכן ארוחה ביום זה בוודאי לא מספיק, ואכן עלול להזיק. חוסר תאבון הוא תופעה שצריך לבדוק כיוון שאיננה טבעית. מציעה שתפני לדיאטנית שתעזור לך לבנות תפריט בריא. אם את מרגישה שהעוצמות של רדיפה לרזון ורתיעה ממזון גדלות כדי גם לפנות לגורם טיפולי. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)