שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות
    חסוי
    12/02/2012

שלום,
    אני בת 15 בחודש האחרון ירדתי 5 קילו וכשהגעתי לרופאה למעקב רפואי בגלל סיבה אחרת היא אמרה להורים שלי שאני מפתחת אנורקסיה.
    אני מודה שאני לא מרבה לאכול,כלומר,אני אוכלת בערך ארוחה ביום ויש ימים שאני לא אוכלת כלום אבל זה לא כתוצאה מהרעבה או משהו כזה,פשוט אני לא רעבה..(זה נמשך כבר כמה שנים)
    אני כן הייתי רוצה לרדת עוד כמה קילו אבל לא להגיע למצב של אנורקסיה..
    השאלה שלי זה אם במצב שאני אוכלת ארוחה ביום כי אני לא רעבה (בלי להרעיב את עצמי) אני יכולה לפגוע בגוף שלי ולגרום לפגיעה בווסת? והאם הרופאה צודקת שהיא אמרה שאני מפתחת אנורקסיה? הגובה שלי הוא 1.52 והמשקל הוא 50 (אני יודעת שהוא תקין אבל הייתי רוצה לרדת עוד 1-2 קילו),אני לא בדיכאון או מתרחקת מהסביבה להפך אני מאוד מרוצה מהחיים שלי ורק חושבת שאם אני ארד קצת יהיה עוד יותר טוב.. תודה מראש על התשובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות

הוספת תגובה

• לא...

אני
    13/02/2012

לא כל מי שיורד 5 קילו מפתח אנורקסיה..
    וגם אנורקסיות רעבות לפעמים.
    אי תאבון קורה בגלל לחץ דיכאון או סתם כי זה גיל ההתבגרות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות - תגובה

מיכל לברטוב
    14/02/2012

היי,
    זה לא ככ חשוב איך קוראים לזה. אם זה מנהל את חייך למשל זו בעיה. כמוכן ארוחה ביום זה בוודאי לא מספיק, ואכן עלול להזיק. חוסר תאבון הוא תופעה שצריך לבדוק כיוון שאיננה טבעית. מציעה שתפני לדיאטנית שתעזור לך לבנות תפריט בריא. אם את מרגישה שהעוצמות של רדיפה לרזון ורתיעה ממזון גדלות כדי גם לפנות לגורם טיפולי. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו