מה עם המחזור?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עם המחזור?
    שירן
    13/02/2012

בחודשים האחרונים עשיתי דיאטה [ לא כאסח ] ורזיתי המון הורדתי בערך 6 קילו בתקופה של 4 חודש בערך.. ויש לי בעיות מחזור,אני לא זוכרת מתי הייתה הפעם האחרונה שבה קיבלתי מחזור...וגם כשהיתי מקבלת [ ממזמן מאוד ] זה היה לא סדיר,לא היו נזילות לא כאבי בטן ושום תסמין של מחזור...אני נורא דואגת קבעתי תור לרופאת נשים אבל עד אז רציתי לדעת מדוע זה קורה ככה ? מה ניתן לעשות כדי שיחזור לי מחזור תקין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עם המחזור?

הוספת תגובה

• מה עם המחזור? - תגובה

מיכל לברטוב
    14/02/2012

היי שירן, ראשית טוב שאת פונה לרופאת נשים. ירידה במשקל עלולה להשפיע על המחזור. מה משקלך ומה גובהך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקל וגובה

שירן
    14/02/2012

אני בת 20.
    הגובה שלי הוא 1.66-7 ואני שוקלת 56. עד לפני כמה חודשים שקלתי 51 והחלטתי קצת להעלות במשקל בגלל המחזור אבל הוא לא מופיע.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקל וגובה - תגובה

מיכל לברטוב
    17/02/2012

היום משקלך תקין. אך אסור לך לרדת במשקל. כדאי לבקש מרופאת הנשים לבדוק פרופיל הורמונלי ולהמשיך משם. ערב טוב, מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו