מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני בת 50 עם עודף משקל של כ-20 ק'גרותי22/02/2012
מצאתי שיטה גרועה מאד :לאכול ולפני הבליעה לפלוט את האוכל לשקית...
כמובן שחלק נבלע והסוכרים נספגים אבל זה טוב יותר מאשר לבלוע את הכל!
כעת החלטתי להפסיק עם הזוועה הזו,עשיתי שבועיים צום מיצי ירקות -לנקות את הגוף מכל השטויות וירדתי 6 ק'ג.
אני ממשיכה כבר שבועיים לאכול קווקר שרוי במים-2 כפות בבוקר ופרי.
בצהרים סלט ענק עם שתי כפות טחינה ,5 אגוזים ,7 שקדים ומעט חמניות ודלעת קלופים. בערב מרק ירקות .
והמשקל לא זז,אין יריקות ואין אכילות חוץ מימה שפרטתי כאן.זה פשוט מוזר!
רציתי לשמוע את דעתכן המלומדת וכן להבין מה עושות היריקות לגוף.אולי נעשה נזק שבגללו אני לא מרזה-רק כשאני צמה אני מצליחה לרזות.
אני גם עושה פעמיים בשבוע פילאטיס וכמה פעמים בשבוע צעידה של שעה או אופניים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בת 50 עם עודף משקל של כ-20 ק'ג - תגובה
מיכל לברטוב22/02/2012היי נאווה,
דיאטות כסאח לסוגיהן פוגעות בגוף, ומקשות בהמשך על ירידה במשקל.
ממליצה לך מאוד לפנות לדיאטנית באופן מסודר שתעזור לך. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר-כרגע אני בדיאטת כאסח? יש לי כ
רותי23/02/20121000 קלוריות ליום וגם אני לא רואה ירידה אז איך אפשר לאכול יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר-כרגע אני בדיאטת כאסח? יש לי כ - תגובה
מיכל לברטוב23/02/2012היי נאווה,
את כבר זמן רב משחקת עם הגוף. אשת מקצוע תדע להתאים לך תפריט ופעילות גופנית אם אכן יש לך עודף. כמוכן כדאי לבצע בדיקות כלליות ותפקודי בלוטת התריס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקרה
שיר19/03/2012שלום,
קראתי את מה שכתבת וזה ממש חיברת אותי למה שאני עברתי.
אני מבינה את התסכול והרצון בלהרזות כל הזמן, לעשות דיאטה וספרוט בלי סוף.
יקרה, אפשר לחיות אחרת. אני אומרת את זה כי אני יודעת את זה על עצמי.
יש בתוכנו משהו מאוד חזק שמפעיל אותנו. זה תת המודע שממש לא בשליטתנו.
התת מודע שלך הוא זה שגורם לך לאכול שאת לא רוצה, לאכול באופן רגשי, שקשה, שכואב בלב.
אם משנים את הדבר הזה בתת המודע אפשר לחיות חיים אחרים מבלי לחשוב בלי סוף על אוכל ודיאטה, בלי לשנוא את הגוף אחרי שאוכלים.
אני אשמח לספר לך יותר אם זה נוגע לך. שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)