מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בולימית בנוסף למחלה כרוניתמיכל27/02/2012
היי, אני בת 16 וחצי , 1.71 ושוקלת 63 . הבעיה שלי היא כזאת, בגיל 8 אובחנתי כחולת קרוהן.כרגע אני ללא טיפול ומתפקדת כרגיל. כבר כחצי שנה אני סובלת מהפרעות אכילה והתחלתי להבין את זה רק עכשיו. כבר משנה שעברה הרגשתי שאני סובלת מעודף משקל, אני בחברת בנות מאוד רזות, אחות גדולה מאוד רזה ויפה שתמיד הרגשתי קנאה אליה, ועקב משבר שעבר עליי שנה שעברה התחלתי להוציא את התסכולים באכילה, עד ששקלתי 68. לכן ביקשתי מאמא שלי ללכת לדיאטנית, שהתאימה לי דיאטה והתחלתי בפעילות גופנית של ריצות. חשוב לציין שאני רוקדת באופן כמעט מקצועי במשך כל יום בשבוע. הרגשתי שזה לא עובד, הלחץ מהריקוד גבר ובחופש הגדול רכשתי משלשלים, והתחלתי לשלשל כל לילה, לאט לאט תחלתי לרדת במשקל, לא ראיתי בזה משהו לא בסדר. כשהמשלשלים נגמרו, התחלתי לעשות פעילות גופנית בתדירות גבוהה, לא לאכול ימים שלי, וכיום כבר כמשך חודשיים אני מקיאה. ועכשיו שוקלת 63. אני עדיין מרגישה שמנה, עדיין רוצה לרדת פשוט מפחדת להעיר את המחלה הכרונית שלי ולגרום להתקף. אני לא שולטת בזה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בולימית בנוסף למחלה כרונית - תגובה
מיכל לברטוב27/02/2012שלום לך יקירה. את במצב לא טוב ואת זה את מבינה, וזה הצעד הראשון. מכיוון שאת חולת קרוהן, זה מאוד מאוד חשוב שתקבלי עזרה. משלשלים והקאות במצבך יעוררו את המחלה וזה מסוכן מאוד! פני בדחיפות לרופא המשפחה, שיפנה אותך למרפאה להפרעות אכילה, שם יעזרו לך לשמור על משקלך באופן בריא. הבריאות היא מעל הכל, והמשך המצב כמו שהוא היום מהווה סכנה ממשית עבורך. הרגישי טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)