הפרעת אכילה אצל תינוקת בת 3 חודשים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת אכילה אצל תינוקת בת 3 חודשים?
    אור
    14/03/2012

שלום רב,
    ביתי בת שלושה חודשיים מגיל חודש היא הפסיקה לאכול כביכול בגלל כאבי בטן והגזים הקיימים בגילאים אלו עקב קיבתם הלא מפותחת של התינוקות בחודשים אלו.
    לאחר שניסינו את כול סוגי התמל ולאחר אישפוז של שבועיים וחיבור לזונדה ולאחר בדיקת גסטרוסקופיה תקינה,הובחנה כסובלת מהפרעת אכילה וצריכה לקבל טיפול במרפאות אכילה.
    לא ברור לי כיצד המרפאות הללו יוכלו לעזור לתינוקת שלי אם כאבי הבטן עדיין קימיים והיא מתקפלת ומשחררת גזים בזמן האכלה?
    אודה לעזרתך הדחופה

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפרעת אכילה אצל תינוקת בת 3 חודשים? - תגובה

לירן רוגב
    14/03/2012

שלום אור,
    איני יודע מי אבחן ובדק את בתך, אבל בהנחה שמדובר באנשי מקצוע מוסמכים, הם ודאי עשו עבודה טובה יותר מכפי שאוכל לעשות דרך הפורום. אני מתאר לעצמי שהמצב בו אתם נמצאים מעורר המון חרדה וחוסר אונים, והדבר הנכון והאחראי לעשות הוא להמשיך בתהליך האבחוני והטיפולי שהומלץ לכם. אני מניח שההפניה שקיבלתם היא למרפאת FTT (חוסר שגשוג), ונשמע שזו אכן כתובת מתאימה ואת שאלותיכם רצוי להפנות לאנשי המקצוע במקום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעת אכילה אצל תינוקת בת 3 חודשיים

אור
    14/03/2012

תודה רבה על תשובתך אך אני פונה אליכם כאן בפורום כדי להבין כיצד המרפאות להפרעות אכילה כיולים לעזור? ז"א איך זה עובד .מה הם עושים לטיפול?
    ומאחר ואתה מהתחום אשמח לקבל הסבר ממך

תודה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו