שלום,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום,
    מישהי
    12/02/2008

אני בת 15 ואני סובלת מהפרעת אכילה כבר שנתיים. הייתי תקופה מסויימת בולמית, וכעת אני משתדלת לא להקיא, אך עדיין אני מוצאת את עצמי בהתקפי בולמוסים. הגעתי למסקנה שכנראה אני מכורה לאכול, מכיוון שאיני יכולה להתמודד בלי בולמוסים. אני אוכלת בסתר, ואפילו הגעתי למצב שבו אני קונה אוכל מהסופר! שאלתי היא כיצד ניתן להיגמל מההתמכרות החולנית הזאת, האם ישנו פיתרון?!... אני מאוד מתוסכלת ממצבי ואני מקווה שאחלים בהקדם. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום,

הוספת תגובה

• למישהי

ד''ר סיגל אלון
    13/02/2008

שלום,
    הפיתרון הוא לפנות לטיפול ולקבל עזרה. קשה מאוד לעשות את זה לבד. פני למרפאה להפרעות אכילה באיזור מגורייך. בהצלחה, דר' אלון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם את יכולה להגיד לי היכן אני אוכל

מישהי
    14/02/2008

לקבל עזרה...? אני גרה בפ"ת, אם המושבות, האם אני צריכה לשלם כסף?... ומה כולל הטיפול?...תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר סיגל אלון
    14/02/2008

המרפאה הציבורית הקרובה לאיזור מגורייך הינה בבי"ח תל השומר (מרפאה להפרעות אכילה). הטיפול אינו כרוך בתשלום למיטב ידיעתי. לפרטים אנא פני אליהם. בהצלחה, דר' אלון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש מרכז להפרעות אכילה גם

מישהי
    15/02/2008

בשניידר?... כי תל השומר קצת רחוק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו