מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חברה בולמיתהילה11/04/2012
שלום, בזמן האחרון שמתי לב לכל מיני התנהגויות מוזרות של חברה ממש טובה שלי.
זה התחיל שאחרי ארוחה גדולה של כל החברות, היא הלכה ישר אחריה לשירותים ואני ועוד כמה חברות שמענו קולות הקאה. לאחר מכן התחלתי לשים יותר דגש בנושא זה. חקרתי על הנושא, ובשבועות שלאחר מכן, ביליתי איתה הרבה זמן, ובכל פעם אחרי שאכלנו, או במהלך הארוחה היא הלכה לשירותים מרוחקים להרבה זמן, אפילו למספר פעמים. ופעם אחת החלטתי שאני חייבת להיות בטוחה ב-100% שאכן אני צודקת, כמובן קיוויתי כי טעיתי, אך היום כאשר היא עלתה לשירותים לאחר שאכלנו ארוחה עתירת קלוריות עקבתי אחריה למעלה, ולצערי אני חושבת ששמעתי קולות הקאה. וכמובן שהיא רזתה בצורה משמעותית בזמן האחרון.
כעת, הבעיה היחידה היא איך בכלל לגשת ולדבר איתה על הנושא הזה, כי אני בטוחה שהיא תכחיש את כל העניין. אני ממש דואגת לה ואני רוצה לעזור לה ולא יודעת איך, כי אני פוחדת שאם אני אגש אליה בצורה לא טובה, זה יהרוס את הסיכויים שלי בלעזור לה.
אני זקוקה לעצות וטיפים בנושא בבקשה- באיך לעזור לה ואיך לגשת אליה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חברה בולמית - תגובה
מיכל לברטוב11/04/2012היי הילה,
יפה שאת דואגת לחברתך. מאוד חשוב קודם כל בת כמה היא. אם היא נערה מתחת לגיל 18 חשוב לפנות להורים. אפשר גם ליועצת בית הספר. בנוסף כדאי שתדברי איתה. אמרי לה למה שמת לב ושאת דואגת ורוצה לעזור לה. חשוב שתגיע לטיפול בהקדם, כיוון שהמצב נשמע חמור, והנטייה של מצבים אלו להדרדר ללא טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו בנות 18,
הילה11/04/2012בכיתה יב. אני מפחדת לפנות אליה כי אני בטוחה שהיא תכחיש את העניין ואז מה אוכל לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו בנות 18, - תגובה
מיכל לברטוב11/04/2012חשוב מאוד לדבר עם הוריה. הם האחראים עליה, ואם אינם יודעים זה מאוד בעייתי. גשי לאמה וספרי לה ממה את חוששת. אין הרבה ברירות אחרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)