מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בולמוסים והסתגרות בבית..ליאן22/04/2012
כארבע שנים יש לי הפרעות אכילה נוראיות שהתחילו בכדורים משלשלים מחלה כרונית במעי הגס בולמיה ועכשיו זה ניהיה בולמוסים מטורפים והסתגרות בבית..הלכתי לכמה בשיחות עם פסיכולוגית שאני לא מכירה ולא יודעת כלום עליה והפסקתי בגלל הגכסף ובגלל שאני לא יודעת עליה כלום...אשמח אם תעזרו לי מה עושים ואיך אני מוצאת את הטיפול הנכון לזה אני סוגרה בבית כבר ארבעה חודשים משמינה וישנה כל הזמן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בולמוסים והסתגרות בבית.. - תגובה
לירן רוגב22/04/2012נשמע שהבעיות שאת מתארת גובות ממך מחיר מאד כבד, פוגעות בתפקוד הבסיסי שלך, ואני מתאר לעצמי שמעוררות מידה רבה מאד של מצוקה. הפרעות אכילה יוצרות פעמים רבות סוג של מעגל שלילי בו ככל שיש יותר בושה יש פחות תפקוד ויותר הסתגרות, יותר עיסוק באכילה ויותר בולמוסים, עוד יותר בושה ותחושות שליליות וכך הלאה. הדרך לשבור את המעגל הזה הוא באמת דרך טיפול מתאים, לרוב כזה שכולל גם טיפול פסיכולוגי וגם טיפול תזונתי.
איני יודע למה את מתכוונת כשאת אומרת שאינך יודעת דבר על הפסיכולוגית. בחירה של אנשי טיפול צריכה לקחת בחשבון את המומחיות שלהם בתחום זה של הפרעת אכילה. מעבר לכך, הדרך הכי טובה היא לבדוק ולהרגיש מה קורה בטיפול, ולשוחח על כך ישירות. אם יש קושי לעמוד בהוצאות הכספיות, ניתן לבדוק מה קופת החולים שלך מציעה (רובן ככולן מציעות טיפולים נפשיים מסובסדים עם צוותים המתמחים בהפרעות אכילה), או לעשות השוואה בין מטפלים שונים ולבחון אם יש טיפולים שתוכלי לעמוד בהם. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)