תשובות אמיתיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובות אמיתיות
    קרן
    28/04/2012

אני בולמית שכל השבוע התפריט שלי מצומצם ובסופי שבוע אני בהתקפה של בולמוס לא מקיאה לוקחת בסופ שבוע משלשלים,
    היום אני מבינה את הנזק ורוצה לתקן , האם מנסיונך ניתן לתקן ולהביא את הגוף לאכילה מאוזנת ולירידה במשקל ?
    קיימם בדיקה RMR שגם בטח תבדוק איזה תפריט להתאים לי?
    אשמח לתשובתך הכנה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תשובות אמיתיות

הוספת תגובה

• תשובות אמיתיות - תגובה

לירן רוגב
    29/04/2012

ודאי שניתן ואף רצוי לעשות צעדים לקראת התנהלות מאוזנת מבחינה תזונתית, ללא בולמוסים, עם גמילה ממשלשלים, שבסופו של דבר גם יסייעו בהתמודדות עם הפגיעות והנזקים השונים לגוף ולנפש. המטרה של צעדים כאלו היא להשיב לחיים איזון ובריאות ולהפחית את ההשפעות המזיקות של הפרעת האכילה. מבחינה משקלית השאיפה היא להיות בטווח של משקל תקין, ובכל מקרה לא לתת למשקל להיות מה שמנהל את החיים (כפי שהוא כנראה עושה כיום). טיפול מתאים הוא כזה שבהיבט התזונתי עוזר לאזן את האכילה ולעקוב אחרי ההשפעות של בחירות כאלו ואחרות, ובהיבט הרגשי עוזר להתמודד עם שאלות של ערך, של ויסות ושל התמודדות עם מצוקה רגשית לא רק בזירה של הגוף והמשקל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו