בן 2:6

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 2:6
    טלי
    13/05/2012

הילד שלי בן 2:6 מאז שהוא קטן הוא בררן באוכל בלשון המעטה! הוא נראה מצויין ובמשקל הוא מצויין אבל אני משתגעת כבר מנושא האוכל איתו. יש דברים שהוא פשוט לא אוכל ו/או לא מסכים לאכול או אפילו לנסות לא משנה כמה אני מנסה לשחד אותו. מאז הגן השנה הוא השתפר ממש ולמרות שהיה קשה ועדיין לפעמים קשה עם האוכל שם, הוא כן אוכל שם את הבשר ופחמימה חלקית ובבוקר כריך עם חומוס. אבל אני לא יכולה לגמול אותו מחלב בערב או בבוקר כי פשוט אין לי מה לתת לו לארוחת ערב. הוא לא אוכל ביצה פרט ללחם טבול בביצה וגם זה באופן חלקי, לא מסכים לנסות חביתה, גבינה רק לאחרונה הסכים לטעום קצת קצת גבינה לבנה וצהובה אבל לא ברמת אכילה ממש אלא יותר טעימות. לא אוכל פירות או ירקות, לפעמים מסכים ללעוס את המלפפון או התפו"ע ואז יורק אותם פרט לפעם אחת שראיתי אותו בולע את התפוח. קורנפלקס עם חלב לא אוכל. כבר ניסיתי הכל שוחד בלי שוחד ולא הולך לי. הולך קוסקוס, פסטה או אורז לפעמים, חטיפי עוף שאני מכינה לו בבית כי אני יודעת שהוא יסכים קצת לאכול אותם, גבינית, דברים יבשים, מילקי שוקו וחטיפים. בנוסף יש מזונות שהוא יאכל יום אחד ויום אחר פשוט לא יסכים אפילו לנסות אותם שוב ככה קרה לי עם טוסט, לחם טבול בביצה, פיצה פעם אכל ופתאום הפסיק לגמרי. אני רואה שקשה לו עם מאכלים מסויימים , מרקמים, וכאלה אבל אני לא יודעת מה לעשות? להמשיך לתת לו רק מה שאני יודעת שהוא יאכל? והזמן יעשה את שלו? הפח שלי אוכל את כל הארוחות שלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 2:6

הוספת תגובה

• בן 2:6 - תגובה

לירן רוגב
    13/05/2012

ממליץ לך בחום לפנות למרפאה לכשל בשגשוג (FTT) בבי"ח שניידר. למיטב ידיעתי הם נוהגים לקיים מפגש קבלה ואבחון קצר (בו הילד מתבקש לאכול ארוחה) ועל סמך מפגש זה בונים תוכנית התערבות טיפולית/הדרכתית מתאימה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו