שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מטופשת
    24/05/2012

לאחר תקופה של ירידה במשקל, למרות הקפדה מאומצת על התפריט של הדיאטנית, רציתי לבדק האם ייתכן, שניסיון לשמור על הגוף בפעילות כל הזמן, הוא גורם לירידה המשמעותית במשקל?
    אני מתכוונת על נדנוד רגליים בזמן ישיבה, ואפילו תנועות לא מורגשות בירכיים או ברגליים בכל הזדמנות. לא מדובר על פעילות פיזית מאומצת. התנועה עוזרת קצת לשחרר לחץ, וכנראה באיזה מקום גם מנחמת אותי שולי זה יעשה קצת במקום פעילות פיזית ראויה שאין לי כוחות לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

מיכל לברטוב
    24/05/2012

היי יקירה
    ראשית, בחרת לעצמך ניק לא מחמיא. הייתי מחליפה אותו:-) לעניינינו, אין לתנועות שאת עושה כל תועלת. ולמעשה יש בהן גוון כפייתי. הייתי מוותרת לאלתר. כל עוד אין עליה משמעותית בדופק, אין שריפת קלוריות מעבר לרגיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, והסבר

מטופשת
    24/05/2012

אני שואלת כדי לנסות להבין מאיפה הירידה, ועד כמה קריטי לעצור אותן. לא כדי להחליט להתחיל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, והסבר - תגובה

מיכל לברטוב
    24/05/2012

אוקי, הבנתי. כאמור התנועות האלה אינן מוצלחות. בעיקר מבחינה התנהגותית. אם מדובר בדיאטה לכליה במשקל, זה אכן יכול להקשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מטופשת
    24/05/2012

אשתדל להפסיק.
    לא חשבתי שזה עד כדי כך פוגע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו