מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש מרכז להפרעות אכילה בשניידר?מישהי17/02/2008
כי תל השומר קצת רחוק... והאם צריך להתאשפז בשביל שיוכלו לקבל אותי?... ומה כולל הטיפול בהפרעות אכילה? לא צייתי זאת אך אני מטופלת אצל פסיכולוגית כבר שנה והולכת לדיאטנית באופן פרטי. לא חל שום שינוי במצבי. האם מובטחת הצלחה במרכז להפרעות אכילה?....שוב תודה ויום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למישהי
זהר שגיא19/02/2008ראשית, כדאי לבדוק עם המטפלות שלך (הפסיכולוגית והדיאטנית) איך הן רואות את מצבך והאם גם הן שותפות להרגשה שלא חל שיפור. לעיתים הטיפול בהפרעת אכילה לוקח זמן ממושך.
במרכזים לטיפול בהפרעות אכילה אפשר לקבל טיפול מרפאתי (די דומה למה שאת מקבלת כרגע- פסיכולוג, דיאטנית ורופא) או, אם המצב הגופני מחייב זאת, טיפול באשפוז.
כמובן שאי אפשר להבטיח הצלחה מוחלטת, אך בדרך כלל, אם קיים שיתוף פעולה מלא מצידך בהחלט צפויות תוצאות חיוביות.
אני מציעה לך להתייעץ עם הפסיכולוגית והדיאטנית שלך האם דרוש שינוי בטיפול שאת מקבלת, ואם כן- מהו.
את יכולה לחפש באתר האינטרנט של עמותת "אביב" את רשימת מרכזי הטיפול באזור מגורייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)