מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בהפרעת אכילה- אחרי הצבאמעיין15/06/2012
אני חיילת כרגע, לקראת שחרור ומטופלת אצל קב"ן היחידה. יש לי הפרעת אכילה כבר כמה שנים, ההורים עדיין מתכחשים אליה אבל אני מתמודדת איתה ומרגישה אותה יום יום. אמנם פיזית אני נראית "בריאה" הBMI שלי תקין...אבל מבפנים אני שבורה ובמצוקה גדולה...מסובכת עם האוכל מאוד. יש ימים שאני לא אוכלת כלום, ויש ימים שאני פשוט בולסת ובוכה אפילו תוך כדי אבל לא יכולה להפסיק. אני לא עושה ספורט באופן סדיר. בחודשיים שלפני הגיוס ירדתי הרבה במשקל, כמעט ולא אכלתי וקרעתי את עצמי בספורט, ובשירות העליתי כפול ממה שירדתי וזה מאוד מתסכל. אני יודעת שאני צריכה עזרה אבל לא יודעת אל מי לפנות אחרי השחרור הקרב. מוסיפה שאני לא מעוניינת בטיפול במסגרת ציבורית.
תודה מראש, מעיין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בהפרעת אכילה- אחרי הצבא - תגובה
לירן רוגב16/06/2012טוב שאת מודעת לצורך בהמשך טיפול מתאים, יש כמה אופציות. קודם כל בכל קופות החולים יש צוותים שמטפלים בהפרעות אכילה (פסיכולוגים/יות ודיאטנים/ות), וניתן לפנות אליהם ולקבל טיפול מסובסד. אופציה נוספת היא לפנות לאנשי טיפול מומחים באופן פרטי, אם כי מובן שזה טיפול יקר יותר.
לאור מה שאת כותבת על עמדת ההורים, ובמיוחד מאחר שלאחר השחרור סביר להניח שתצטרכי מהם תמיכה (בכלל להורים יש תפקיד משמעותי בהתמודדות עם הפרעת אכילה), כדאי לחשוב איך משפתים גם אותם במחשבות האלו, כולל למשל לעשות שיחה משותפת עם הקב"ן על מנת להיערך יחד להמשך העבודה הטיפולית לאחר השחרור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)