עוד בעיה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד בעיה..
    XאנונימיתX
    16/06/2012

שוב אני כותבת פה, ההודעה הקודמת שלי הייתה "שמנה בגוף של רזה X2".. אני עדיין לא מצליחה להשתלט על עצמי, יש פשוט ימים שאני יכולה להרעיב את עצמי ולשרוד יום שלם על תפוח פריכית וסלט ויש ימים שאני יכולה בביה"ס לאכול גם אנרג'י, גם סנדוויץ', ארוחת צהריים ואז יש לי התקפי אכילה שאני יכולה לאכול 3 קערות נדיבות של קורונפלקס מתוק ועוד לחם עם נוטלה ובנוסף עוד המון המון המון המון שוקולדים.. אני שוקלת את עצמי בערך 10 פעמים ביום וכל פעם בערב אחרי שאני קולטת כמה אני אכלתי אני מתחילה לבכות... יש פעמים שאני פשוט מתחילה להכאיב לעצמי מרוב התבוסה של עצמי.. אני באמת רוצה להרזות.. אני גם רוקדת בלט ברמה מקצועית וכשהייתי בתלמה ילין המורים שם כל הזמן דיברו איתנו על הנושא של תזונה וכל הזמן דחפו לנו את הנושא של אנורקסיה לשכל.. כל הילדות שראיתי שם היו חצי ממני במשקל, פשוט מקלות.. אני לא יודעת מה לעשות, אני רוצה לרדת 3-4 קילו ולא מצליחה להשתלט על עצמי.. אני באמת צריכה עצה או עזרה. פעם קודמת אמרתם לי לדבר עם אמא שלי על זה, אני לא מצליחה... בבקשה, אני צריכה עזרה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עוד בעיה..

הוספת תגובה

• עוד בעיה.. - תגובה

מיכל לברטוב
    18/06/2012

יקירה, אני חוזרת ואומרת. דברי עם אמך. המצב מדרדר, וללא עזרה מקצעית יהיה מאוד קשה לחזור לאכילה נורמלית. את כבר מספרת על בולמוסים, שהם תוצאה ישירה של ההרעבה. את יכולה גם לנסות להעזר ביועצת בית הספר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו