מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עוד בעיה..XאנונימיתX16/06/2012
שוב אני כותבת פה, ההודעה הקודמת שלי הייתה "שמנה בגוף של רזה X2".. אני עדיין לא מצליחה להשתלט על עצמי, יש פשוט ימים שאני יכולה להרעיב את עצמי ולשרוד יום שלם על תפוח פריכית וסלט ויש ימים שאני יכולה בביה"ס לאכול גם אנרג'י, גם סנדוויץ', ארוחת צהריים ואז יש לי התקפי אכילה שאני יכולה לאכול 3 קערות נדיבות של קורונפלקס מתוק ועוד לחם עם נוטלה ובנוסף עוד המון המון המון המון שוקולדים.. אני שוקלת את עצמי בערך 10 פעמים ביום וכל פעם בערב אחרי שאני קולטת כמה אני אכלתי אני מתחילה לבכות... יש פעמים שאני פשוט מתחילה להכאיב לעצמי מרוב התבוסה של עצמי.. אני באמת רוצה להרזות.. אני גם רוקדת בלט ברמה מקצועית וכשהייתי בתלמה ילין המורים שם כל הזמן דיברו איתנו על הנושא של תזונה וכל הזמן דחפו לנו את הנושא של אנורקסיה לשכל.. כל הילדות שראיתי שם היו חצי ממני במשקל, פשוט מקלות.. אני לא יודעת מה לעשות, אני רוצה לרדת 3-4 קילו ולא מצליחה להשתלט על עצמי.. אני באמת צריכה עצה או עזרה. פעם קודמת אמרתם לי לדבר עם אמא שלי על זה, אני לא מצליחה... בבקשה, אני צריכה עזרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד בעיה.. - תגובה
מיכל לברטוב18/06/2012יקירה, אני חוזרת ואומרת. דברי עם אמך. המצב מדרדר, וללא עזרה מקצעית יהיה מאוד קשה לחזור לאכילה נורמלית. את כבר מספרת על בולמוסים, שהם תוצאה ישירה של ההרעבה. את יכולה גם לנסות להעזר ביועצת בית הספר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)