מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיאטה כשלא צריךמישהי23/06/2012
בתי בת 20 סטודנטית חכמה מאוד היא רזה ונראת טוב צימחונית מאוד עצבנית כשבאה בסופי שבוע אין סוף שבוע ללא מריבה לאחרונה החליטה שהשמינה והתחילה דיאטה רצחנית אני נורא דואגת לה ופוחדת שתהפוך לאנורקסית יש לי הרגשה שהיא מנסה למשוך לי בחוטים היות ואני נורא עסוקה בחודשים האחרונים באחותה שחולה כל הזמן ומאושפזת למשך חודשים בבית חולים היא לא מוכנה להקשיב לי לכלום ותמיד נורא כועסת איך מונעים ממנה לעשות דיאטה?
אנא עזרתכם הדחופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה כשלא צריך - תגובה
לירן רוגב26/06/2012מבחורה בת 20 שגרה מחוץ לבית קשה למנוע דברים, כולל דברים שאת כהורה מזהה שהם בעייתיים ומסוכנים. היות ואת מתארת תקופה של מתחים ביניכן ותקופה של קושי ודאגה כללית בבית, אולי ניתן לקחת פסק זמן קצר ממה שקורה ולשבת יחד שתיכן לשיחה בגובה העיניים, בלי כעסים או האשמות, בלי הצעות לפתרונות או הנחיות, פשוט לשתף אותה בדאגה שלך אליה, בעובדה שאת מרגישה את המתיחות הזו ביניכן בתקופה הזו ונדמה לך שאולי גם עליה, ולא רק על אחותה, עובר משהו. גם אם היא הודפת ולא מוכנה, עדיין חשוב לומר שאת שמה לב למה שקורה, שאת תמשיכי לדאוג ולנסות לדבר איתה על כך, ושבמידת הצורך את תמיד כתובת עבורה כדי לחשוב ביחד על פתרונות אפשריים. ניתן אפילו לשתף אותה בפנייה שלך לפורום הזה.
לא כדאי להיכנס לעימותים סביב מה את חושבת שהיא צריכה לאוכל, מהסיבה הפשוטה שזה לא מוכיח את עצמו כיעיל. במידה והיא תגלה נכונות לכך, בהזדמנות הראשונה כדאי לתאם לה פגישה עם דיאטנית מתחום הפרעות האכילה (בהנחה שאין לה רקע של הפרעות אכילה וטיפולים בעבר. אם כן כמובן שכדאי להתייעץ עם המטפלים הקודמים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)