אוכלת ללא הפסקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוכלת ללא הפסקה
    מישהי
    09/07/2012

שלום,
    אני מאז הריון אוכלת ללא הפסקה. אני קמה ב-4, אוכלת, אחר כך מתאמנת ושוב אוכלת אחר כך בשוב אוכלת אחר כך שוב ארוחת צהרים וככה כל היום בלי הפסקה. כדי לה להשמין (למרות שלא נראה לי שזה עוזר) אני מוסיפה אימונים כדי לשרוף לפחות מקצת מהכמות שאני אוכלת. אני חושבת שאני אוכלת איזה 3000 אם לא יותר קלוריות ביום. איך להפסיק את זה. אם אני מתאפקת ולא אוכלת אז יש סחרחורת וכאבי בטן. מה קרה לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוכלת ללא הפסקה

הוספת תגובה

• אוכלת ללא הפסקה - תגובה

מיכל לברטוב
    09/07/2012

שלום לך.
    האם הבנתי נכון ואת בהריון? לא מומלץ להעמיס על עצמך גופנית בהריון מבחינת אימונים.
    מדוע את קמה ב400 בבוקר?
    ממליצה לך מאוד לפנות לדיאטנית בקופה שתתאים לך תפריט לתקופה זו.
    בהצלחה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני כבר אחרי לידה

מישהי
    10/07/2012

קני קמה ב-4 כדי להתאמן, כי תינוקת מתעוררת ב-5 וחצי ואני רוצה לפחות קצת להספיק להתאמן.
    אני משתדלת להתיש את עצמי פיזית כדי לשרוף כמה שיותר קלוריות ולכן משתדלת גם עבודות בבית לעשות כאשר תינוקת עלי. אבל איך אפשר להשתלט על התאבון המוגזם הזה. רק מקפה יש לי בערך 1000 קלוריות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני כבר אחרי לידה - תגובה

מיכל לברטוב
    10/07/2012

כדי להגיע ל1000 קלוריות מקפה את צריכה לשתות המון! קשה לי להאמין.
    אל תתישי את עצמך כיוון שזה גורם לרעב. נכנסת למעגל לא יעיל.
    ממליצה לך בחום לפנות לאשת מקצוע שתעזור לך להתאזן, להנות מהתינוקת, ולישון לפחות 7 שעות בלילה. מחסור בשעות שינה גורם לרעב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו