מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נואשת לעזרהלוטה16/07/2012
שלום
מוגדרת מזה כ11 שנים כאנורקטית בולימית
לפני כחודש וחצי המטפלת שלי טסה במפתיע לחו"ל להשתלמות וחוזרת רק בסוף החודש, מאז יש לי בולמוסים אדירים ומזעזעזעים היה לי ניסיון אובדני אני לא מתפקדת בעבודה בדכאון לא מתפקדת כלל. נשארתי בטיפול אצל הפסיכיאטר והדיאטנית ובכל זאת בלי הפסיכולוגית הכל השתבש לאחרונה התחלתי טיפול בטופומקס לעצירת הבולמוסים שגם איתו אני משחקת, לפעמים מעלה את המינון על דעת עצמי כשאני מרגישה שבולמוס מתקרב.. אני מרגישה אובדת עצות מיואשת מפוחדת ואבודה ממש ממש לא יודעת מה לעשות איבדתי את עצמי לדעת כמובן שגם שמנתי וזה הוריד לי את הבטחון העצמי עוד יותר וגורם לי לשנוא את עצמי עוד יותר מיואשת לגמרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה?
לוטה17/07/2012סליחה יקירה, פספסתי את שאלתך. בכל מקרה, מצבך סבוך ורציני וחשוב שיהיה פסיכיאטר בתמונה. מזכירה שוב את אופציית המיון. מקווה שאת מרגישה יותר טוב.
מצב כזה דורש הרבה יותר מתשובה באינטרנט. לא מספיק שדיאטנית תהיה בתמונה בזמן שהות הפסיכולוגית בחו"ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה? - תגובה
מיכל לברטוב20/07/2012סליחה יקירה, פספסתי את שאלתך. בכל מקרה, מצבך סבוך ורציני וחשוב שיהיה פסיכיאטר בתמונה. מזכירה שוב את אופציית המיון. מקווה שאת מרגישה יותר טוב.
מצב כזה דורש הרבה יותר מתשובה באינטרנט. לא מספיק שדיאטנית תהיה בתמונה בזמן שהות הפסיכולוגית בחו"ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה? - תגובה - תגובה
מיכל לברטוב20/07/2012כמוכן, אסור בתכלית האיסור לשחק עם מינוניי תרופות. עליך להקפיד על המינון שקבלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודעת שאסור אבל אני כל כך פוחדת
לוטה20/07/2012וכל כך נואשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודעת שאסור אבל אני כל כך פוחדת - תגובה
מיכל לברטוב20/07/2012הורדת תרופות או הוספה על דעת עצמך גורמים רק ליותר טלטלה נפשית, וזה בודאי לא עוזר. אל תפחדי, היי קצת יותר סלחנית לעצמך, גם אםיש בולמוס. אבל אני בהחלט מציעה לקבל עזרה לפני שובה של הפסיכולוגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)