מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למנהלות הפורוםמעיין20/02/2008
שלום.
הפרעת האכילה שלי החלה בגיל 15 כיום אני בת 30.
שקלתי 85 קילו וירדתי תוך חצי שנה 40 קילו.
בשרות הצבאי הגעתי למשקל של 32 קילו ואחרי איומים שישחררו אותי עליתי ל - 50 קילו בהבטחה עצמית שאחרי השרות הצבאי אני ירד במשקל וכך היה.
שוחררתי מהצבא והגשמתי את המטרה שלי הירידה במשקל וההרעבה.
טופלתי בהמון מקומות ואפילו הגעתי לדר' בלנק בבי"ח קפלן ( סבלתי כל רגע שהייתי אצלה ).
לאחר מיכן הייתי אצל עוד כמה מטפלים עד שהגעתי למרפאה להפרעות אכילה ולאחר שנה שלא הצלחתי לשתף פעולה אצל הדיאטנית עזבתי שם על דעת עצמי.
את השנה הזאת עברתי לבד ( חוץ מחברה שהיתה איתי לאורך כל הדרך ועל כך אני רוצה לומר לה תודה ).
לפני כ - 7 חודשים ביצעתי ניסיון אובדני ובהוראה של הפסיכיאטר המחוזי חזרתי לאותה מרפאה לחצי שנה של טיפול מרפאתי כפויי (הוריי ואחיי לא יודעים את אשר אני עוברת ).
לאחר סיום הטיפול היתה ועדה ובועדה הוחלט לשחרר אותי מהטיפול בכפייה אך הפסיכיאטרית לא הסכימה בטענה שיש לי רומן עם המוות ( יש לציין כי בועדה היא ביקשה שישחררו אותי על מנת שאני יגיע לטיפול מרצון ), היא גם אמרה שאם אני יסרב טיפול מרצון היא תדאג שתצא עבורי הוראה לאישפוז בכפייה.
השבוע הייתי אמורה להגיע לפגישה עם מנהלת המרפאה להפרעות אכילה אך פניתי לעורכת הדין שלי והיא פנתה לפסיכיאטרית וכך הצלחתי להשתחרר מאיום הטיפול שהיה אמור להיות מרצון אך מבחינתי הוא נשאר בכפייה כי אני לא רוצה טיפול, נשבעתי לעצמי שגם אם זה יעלה לי בחיי אני לא חוזרת לטיפול יותר.
שאלתי היא מה עליי לעשות על מנת למנוע מאותה מרפאה לבצע צעד כל כך קיצוני של האיום נגדי באישפוז?
איך אני יכולה לדעת שאכן אני חוזרת לנהל את חיי לפי מה שאני רוצה ולא לפי מה שמכתיבים לי?
אני כל כך עייפה מהמערכת הזאת אין לי יותר כוחות להילחם נגדם.
נאמר לי מאותה פסיכיאטרית ששוחררתי מהטיפול אצלהם אך היא בכל זאת תענה לעורכת דין ותדווח לפסיכיאטר המחוזי שהפסקתי את הטיפול שם.
איך אני יכולה להאמין שלא אחזור לטיפול שאני כל כך לא רוצה?
תודה.
מעיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעיין שלום
זהר שגיא21/02/2008הפרעת אכילה עלולה להיות מצב מסכן חיים ולכן היא חייבת להיות מטופלת בידי גורמים שמתמחים בנושא. אני מבינה את המצוקה שלך, אבל אין מנוס מטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)