אכילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכילה
    סהר
    29/08/2012

שלום אני סהר ואני בן 15 אני לא אוכל כבר חודשיים מסיבות אישיות אני ירדתי 10 קילו היום קמתי בבוקר בהרגשה רעה כאב לי הבטן כל הזמן היו לי בחילות וגם קצת קושי נשימה ואז הבנתי בגלל שאני לא אוכל אבל אני מרגיש שאם אני אוכל אני יקיא כי אני מרגיש ההפך שאני לא רעב ובשבועות האחרונים כן הייתי ולא אכלתי.....וגם שתיתי תה וזה לא עזר היה לי הרגשות של הקאה בחילות וכל הזמן היה לי ליחה בפה וזה מתחדש לי כל הזמן אני מרגיש חסר אונים ושאני עוד שנייה מאבד את זה השמח לתשובה מהירה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכילה

הוספת תגובה

• אכילה - תגובה

לירן רוגב
    30/08/2012

אם אתה לא אוכל מספיק בחודשים האחרונים, ויורד במשקל בצורה מהירה ומסוכנת, אין ספק שזו בעיה חמורה ושעליך לאזן את ההתנהלות התזונתית. אינך מפרט מהן הנסיבות האישיות שגרמו לבעיה הזו, אבל יהיו אלו אשר יהיו, ברור שזה דפוס שאתה נשאב לתוכו ועליך למצוא דרך להיחלץ ממנו בטרם יחמיר עוד יותר. ייתכן מאד שאתה זקוק לקצת עזרה על מנת לעשות זאת, לכן חשוב לשתף את בני משפחתך, לפנות לרופא המשפחה על מנת לשלול בעיות רפואיות וגופניות, לקבל ממנו במידת הצורך הפניה לטיפול תזונתי מתאים, ולעשות את כל אלו מהר ככל הניתן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו