מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חברה עם הפרעת אכילהתמר03/09/2012
שלום רב
יש לי חברה בת 29 עם הפרעת אכילה שוקלת בסביבות ה 40 קילו וגובה 150 ומשהו נוטה 160 קשה לי מאוד לדבר איתה על זה כי היא ישר נעצרת ולא נפתחת לגבי ההפרעה רק כשמישהו עוקץ אותה בעניין הזה היא קצת מדברת איתי על זה אני האדם היחידי שבעצם היא מדברת איתו על זה להוריה קשה לעזור לה כי כניראה אין להם את הכיוון לזה אני מאוד רוצה לעזור לה היא לא מוכנה ללכת לטיפול ברגע שאני מציע לה ללכת אז היא משנה נושא או לא מגיבה למרות שאני אומרת לה שאהיה איתה לאורך כל הדרך מכיוון שגילה כבר בוגר אני לא יודעת אם אפשר לקחת אותה בכפייה למרות שאני לא רוצה אני לרוצה לדעת איך אני יכולה להגיע אליה ככה שהיא תסכים לבוא איתי לטיפול לקבלת עזרה כי בקצב הזה היא לא תחייה עוד הרבה שנים .
איך כחברה אני יכולה לעזור כי היא חייבת עזרה בדחיפות
עזור לי לעזור לה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חברה עם הפרעת אכילה - תגובה
מיכל לברטוב04/09/2012את מעלה סוגיה קשה ומורכבת. מכיוון שחברתך בגירה, לא ניתן להכריח אותה ללכת לטיפול. את יכולה רק להמשיך להיות אוזן קשבת ולנסות להמליץ על טיפול בכל הזדמנות. אפשר אולי לדבר איתה על טיפול פסיכולוגי כצעד ראשון. כל עוד היא לא אובדנית ופסיכוטית (לא מבינה מה קורה איתה) לא ניתן לאשפז בכפייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)