חייבת עזרה אני משתגעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת עזרה אני משתגעת
    מיראל
    05/09/2012

בעבר היו לי הפרעות אכילה,ולפני חודשיים התחלתי בגלל עצירות להשתמש בנרות גליצרין,בהתחלה השתמשתי ב1 ואז הוספתי והגעתי ל5 או 6 ביום מפוזר על 3 פעמים לפעמים 3 או 2,אני ממש מפחדת שאני לא אוכל לשקם את המעיים שלי
    האם נתקלתן במצבים דומים שהמעיים השתקמו לחלוטין?
    אני נמצאת בהיסטריה גמורה,הרופאה נתנה לי מוצר טבעי שלא אציין את שמו אבל הוא לא ממש עוזר,אמורים למהול את זה במים וזה גורם למעיים להשתמש במים של עצמם,לא נראה לי שאחרי שימוש בנרות זה ממש מזיז למעיים שלי
    אני כרגע הורדתי את הכמות של הנרות לנר אחד ביום,עשיתי במהלך 3 ימים שטיפת מעיים עם מלח ים,שזה כמו התרופת סבתא של מלח אנגלי אבל אני לא רוצה להחליף התמכרות אחת באחרת,לא רוצה הלתרגל לזה,אני בהיסטריה,לא מסוגלת להרגיש מלאות
    אני אוכלת הרבה ירקות ושותה הרבה מים אבל שומדבר לא עוזר,לא השזיפים לא התרד,כבר חשבתי לאכול גבינה מקולקלת,אבל זה נראה לי רק יפטור את הבעיה שוב ריגעי ולא משהו שיביא את המעיים שלי לתפקוד בריא
    מה לעשות?

אני מאוד מבקשת שלא להמליץ לי כאן על מוצרים,אני מכירה את כל החברות שמשלמות לאנשים שיכתבו הודעות בפורומים על מנת כביכול לייעץ אבל למעשה מייצגים חברות ומוצרים,אם יש למישהו תגובה לגבי מוצרים אך ורק ממנהלי הפורום,כל דבר אחר אני אפנה להנהלת האתר ואדאג שכתובת הIP של הכותב תיחסם,כבר עשיתי את זה לגבי נושא שקשור לאמא שלי בפורום אחר!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת עזרה אני משתגעת

הוספת תגובה

• שכחתי לציין שאני בשנות ה30 שלי

מיראל
    05/09/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבת עזרה אני משתגעת - תגובה

מיכל לברטוב
    05/09/2012

שלום מיראל. חייבת להתחיל מכך שנותרתי מעט המומה מסוף ההודעה שלך... בכל מקרה, אתייחס לבעיה בעקבותיה פנית. הבשורה הטובה היא, שבודאי שאפשר לשקם את המעיים :-) מטריד אותי שאת מתארת חוסר יכולת להרגיש מלאות. אני חושבת שחשוב שתחזרי לטיפול כיוון שזה כנראה שרידים של הפרעת האכילה(לפחות). שימוש בנרות לא משפר תחושת מלאות אלא באופן פסיכולוגי, כיוון שהוא מפנה רק את הצואה שבקצה המעי. עליך להקפיד מאוד על שתייה של 8-10 כוסות מים. לאכל ירקות לא קלופים כשאפשר. דגנים מלאים, ומוצרי ביו (פרוביוטיקה). צריך להפחית בהדרגה כפי שאת עושה ולהעזר בהרבה סבלנות. לא ממליצה על מוצרים טבעיים כיוון שגם הם גורמים למעי אצל. התוסף היחיד שאפשרי הוא סיבים כמו פסיליום ודומיו. חשוב שיהיה באוכל מספיק שומן מהצומח. שמן זית הוא מצויין. ממליצה מאוד להעזר בדיאטנית, כיוון שככל שזמן השימוש במשלשלים קצר, כך סיכויי המעיים לחזור לתפקוד רגיל, גבוהים יותר. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מיראל
    05/09/2012

מצטערת אם הייתי בוטה,פשוט הרשת מלאה באנשים שעובדים בחברות פרסום ברשתות חברתיות ופורומים,וכל מה שהם עושים זה פשוט לצוד הודעות ולנסות לקדם מוצרים של החברות שהם מייצגים,את לא תאמיני כמה הודעות נפתחות בכל פורום בנוסח,יש לי בעיה יש לי עצירות,ואז מישהו אחר או לפעמים אותו אדם מאותה חברה באים ומפרסמים בכאילו הודעת הזדהות פרסומת,יש לי חברה שעבדה בכזו חברה וסיפרה לי איך זה עובד,זה מחריד!

האם נתקלת בבחורות שהצליחו לשקם את המעיים בעצמן?השטיפה של המלח גם להפסיק?אגב אני ממש מסכימה איתך היום השתמשתי פעם אחת במוצר הטבעי הוא לא עזר אבל אני מרגישה שזה לא הגיוני להשתמש בו,לא יודעת לא מרגיש לי נכון,אני כבר כתבתי למחלקת הפרעות האכילה שהייתי מטופלת בה שאני רוצה לחזור לטיפול,
    האם פשתן טחון יכול לעזור?
    תודה רבה שהגבת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה - תגובה

מיכל לברטוב
    05/09/2012

להפסיק מיד עם המלח! זרעי פשתן עשויים לעזור. אבל את חייבת סבלנות ועזרה מקצועית. אני מכירה מקרים רבים של הפסקת משלשלים מסוגים שונים ושיקום מלא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי אז אני לא אשתמש במלח,אני אנסה

מיראל
    05/09/2012

מאוד שלא,אני פוחדת בטירוף יא אללה,עוד שאלה אם אני מורידה את המינון של הנרות מ5-6 ל2 להשתמש בהם ביחד?עדיף לנסות להשתמש קודם ב1 בלבד?ושאלה אני מקווה שאחרונה,שמן פראפין האם הוא יכול לעזור?הבנתי שאין לו תופעה של התמכרות והפיכת המעיים לעצלים,האם זה נכון?
    האם אפשר להגיע אליך לטיפול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי אז אני לא אשתמש במלח,אני אנסה - תגובה

מיכל לברטוב
    05/09/2012

בעניין ההדרגתיות בנרות, ממליצה שוב להעזר באיש מקצוע לא וירטואלי. שמן פראפין הוא עוד פתרון חיצוני שיוצר הרגל, גם למעיים. לא ממליצה.
    את יכולה לקבל עזרה דרך קופת החולים שלך. במידה ואת מעוניינת המייל והטל שלי מופיעים כאן. המון הצלחה, ולא לוותר!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי מסכימה איתך לגבי הנושא של

מיראל
    06/09/2012

הוירטואלי אם הרפואה היום לא הייתה נראית כמו פס יצור,אבל לצערנו אנחנו יודעים שהמצב הוא אחר
    את באמת באמת ראית מקרים שהמעיים השתקמו?אני מקווה שזה שתוך חודשיים תפסתי את עצמי יתרום3

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי מסכימה איתך לגבי הנושא של - תגובה

מיכל לברטוב
    06/09/2012

ראיתי בהחלט! ומקרים הרבה יותר קשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו