מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום לכן המליצו לי לקחת כף של שמןמיראל06/09/2012
קיק על הבוקר ואחרכך לשתות 3 כוסות של מיץ רימונים,ברצף
האם יש מניעה להשתמש בשמן קיק על בסיס יומי?
זה לא נחשב משלשל?
תודה על הסבלנות שלכן איתי :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לכן המליצו לי לקחת כף של שמן - תגובה
מיכל לברטוב06/09/2012כאמור, ממליצה לך הלימנע מתרופות סבתא ולהעזר באנשי מקצוע. מיץ רימונים אגב, עלול לעשות לך עצירות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לכן המליצו לי לקחת כף של שמן - תגובה - תגובה
מיכל לברטוב06/09/2012שמן קיק אף הוא חומר משלשל ועל כן אינו מומלץ. הוא אגב מופק מצמח רעיל, אומנם מאוד מהול, אך אינני ממליצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנשי מקצוע יכולים לקבל אותי אחרי
מיראל06/09/2012החגים זו הסיבה שאני נעזרת בפורום לבינתיים,היום לא השתמשתי לא בנרות ולא במלח ים,כפי שייעצתן לי ויש לי עצירות כמובן,הרופאה אמרה לי שאני יכולה להשתמש ב2 נרות אבל אני חושבת שבמידה ואני אכן אשתמש אני אשתמש באחד,מצד אחד תרופות סבתא נראות לי הדבר הכי נכון לעשות,זה לא כל מיני מוצרים שחברות התרופות משלמות לרופאים על מנת לקדם ואני לא חושבת שזה שאנחנו חיים יותר שנים בהכרח אומר שאנחנו חיים טוב יותר,אך מצד שני אני לא רוצה להיות תלויה בשום דבר
תודה על הטיפ לגבי המיץ רימונים,מיץ סלק זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנשי מקצוע יכולים לקבל אותי אחרי - תגובה
מיכל לברטוב06/09/2012מים יעשו את אותה עבודה. ומים ששכבו לילה שלם ובתוכם שזיף מיובש טוב עוד יותר. בכל מקרה יום בלי יציאה עדין לא נחשב לעצירות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיתי מים מושרים עם 4 שזיפים
מיראל06/09/2012השריה ללילה ואז לשתות את המים ולאכול את השזיפים,לא עזר,אני חושבת שאולי בגלל כמות הנרות שהשתמשתי בהם למרות התקופה הקצרה זה השפיע על המעיים,כך שעכשיו קשה להן,אני יודעת שלפי הרפואה יום בלי יציאה זה לא נחשב עצירות,אבל בשבילי שאני רגילה ללכת 3 פעמים ביום,זה ממש קשה ובכלל לאנשים עם הפרעות אכילה התחושה של המלאות והנפיחות היא ממש קשה,אני לא מסוגלת להתמודד עם זה,אני בינתיים מצליחה לאכול נכון,אפילו הוספתי שומנים בריאים לתפריט,שמן זית,אבוקדו,דג סלמון קוואקר שאני אוכלת עם כפית סירופ מייפל אמיתי(אורגני)אוףףףףףףף למה אני כזו סתומה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיתי מים מושרים עם 4 שזיפים - תגובה
מיכל לברטוב07/09/2012את לא דפוקה! את סובלת. הציפייה שתהיינה 3 יציאות ביום איננה ראלית, ולא מדובר במעיים עצלות. כשאת בודקת אם משהו עוזר, זה אומר לתת לזה כמה ימים.
בכל מקרה הרבה יותר חשוב לטפל בצד הנפשי ולאפשר לך להשתחרר מהעיסוק הכפייתי ביציאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)