שלום לכן המליצו לי לקחת כף של שמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לכן המליצו לי לקחת כף של שמן
    מיראל
    06/09/2012

קיק על הבוקר ואחרכך לשתות 3 כוסות של מיץ רימונים,ברצף

האם יש מניעה להשתמש בשמן קיק על בסיס יומי?
    זה לא נחשב משלשל?
    תודה על הסבלנות שלכן איתי :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום לכן המליצו לי לקחת כף של שמן - תגובה

מיכל לברטוב
    06/09/2012

כאמור, ממליצה לך הלימנע מתרופות סבתא ולהעזר באנשי מקצוע. מיץ רימונים אגב, עלול לעשות לך עצירות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לכן המליצו לי לקחת כף של שמן - תגובה - תגובה

מיכל לברטוב
    06/09/2012

שמן קיק אף הוא חומר משלשל ועל כן אינו מומלץ. הוא אגב מופק מצמח רעיל, אומנם מאוד מהול, אך אינני ממליצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנשי מקצוע יכולים לקבל אותי אחרי

מיראל
    06/09/2012

החגים זו הסיבה שאני נעזרת בפורום לבינתיים,היום לא השתמשתי לא בנרות ולא במלח ים,כפי שייעצתן לי ויש לי עצירות כמובן,הרופאה אמרה לי שאני יכולה להשתמש ב2 נרות אבל אני חושבת שבמידה ואני אכן אשתמש אני אשתמש באחד,מצד אחד תרופות סבתא נראות לי הדבר הכי נכון לעשות,זה לא כל מיני מוצרים שחברות התרופות משלמות לרופאים על מנת לקדם ואני לא חושבת שזה שאנחנו חיים יותר שנים בהכרח אומר שאנחנו חיים טוב יותר,אך מצד שני אני לא רוצה להיות תלויה בשום דבר
    תודה על הטיפ לגבי המיץ רימונים,מיץ סלק זה בסדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנשי מקצוע יכולים לקבל אותי אחרי - תגובה

מיכל לברטוב
    06/09/2012

מים יעשו את אותה עבודה. ומים ששכבו לילה שלם ובתוכם שזיף מיובש טוב עוד יותר. בכל מקרה יום בלי יציאה עדין לא נחשב לעצירות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניסיתי מים מושרים עם 4 שזיפים

מיראל
    06/09/2012

השריה ללילה ואז לשתות את המים ולאכול את השזיפים,לא עזר,אני חושבת שאולי בגלל כמות הנרות שהשתמשתי בהם למרות התקופה הקצרה זה השפיע על המעיים,כך שעכשיו קשה להן,אני יודעת שלפי הרפואה יום בלי יציאה זה לא נחשב עצירות,אבל בשבילי שאני רגילה ללכת 3 פעמים ביום,זה ממש קשה ובכלל לאנשים עם הפרעות אכילה התחושה של המלאות והנפיחות היא ממש קשה,אני לא מסוגלת להתמודד עם זה,אני בינתיים מצליחה לאכול נכון,אפילו הוספתי שומנים בריאים לתפריט,שמן זית,אבוקדו,דג סלמון קוואקר שאני אוכלת עם כפית סירופ מייפל אמיתי(אורגני)אוףףףףףףף למה אני כזו סתומה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניסיתי מים מושרים עם 4 שזיפים - תגובה

מיכל לברטוב
    07/09/2012

את לא דפוקה! את סובלת. הציפייה שתהיינה 3 יציאות ביום איננה ראלית, ולא מדובר במעיים עצלות. כשאת בודקת אם משהו עוזר, זה אומר לתת לזה כמה ימים.
    בכל מקרה הרבה יותר חשוב לטפל בצד הנפשי ולאפשר לך להשתחרר מהעיסוק הכפייתי ביציאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו