בקשה לסיוע - המלצה על טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשה לסיוע - המלצה על טיפול
    דורית
    20/09/2012

שלום,
    אני כבר הרבה שנים סביב הפרעות האכילה ואני חיה עם זה כאילו זה לא שם...
    אף אחד לא יודע על הבעיה, אפילו לא אמא ואבא.
    כלפי חוץ כאילו הכל בסדר אבל הראש לא מפסיק לחשוב על האוכל... ממש מכורה לזה. ולהקאה שאחרי.
    אני מבקשה לקבל המלצה על טיפול. מקום שבו אוכל להיות ולהיגמל מהסיוט הזה.
    או מטפל טוב.
    ניסיתי בעבר טיפול פסיכיאטרי וזה בכלל לא עזר...
    הומלץ לי על אישפוז ואני חוששת מזה מאוד.
    מה עושים?
    אני ממש חייבת עזרה ועצות
    בבקשה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בקשה לסיוע - המלצה על טיפול - תגובה

לירן רוגב
    03/10/2012

אחלק את תשובתי לשתיים - אתייחס גם לנושא ההמלצה, וגם לנושא ההסתרה שאת מתארת.
    לגבי ההמלצה - כדי להמליץ על טיפול מתאים לצרכייך צריך לקבל תמונה יותר מקיפה, שתאפשר לדעת יותר עלייך ועל הבעיה. טיפולים הנחשבים יעילים בהפרעות אכילה הם בדרך כלל כאלו שמשלבים התייחסות גם להיבט התזונתי, גם להיבט הרגשי, גם להיבט התרופתי - ולעיתים גם להיבט המשפחתי. כדאי לפגוש איש מקצוע ולשתף אותו בתמונה המלאה, ולקבל ממנו המלצות להמשך. איש המקצוע הזה יכול להיות רופא משפחה, פסיכיאטר או פסיכולוג, או דיאטנית קלינית שעוסקת בתחום הפרעות האכילה. זה יכול להיות באופן פרטי, או דרך קופות החולים.
    לגבי ההסתרה שאת מתארת - הסתרה מסוג זה מזינה פעמים רבות ומשמרת דפוסים של הפרעות אכילה. קשה מאד להתלבט לבד לגבי טיפול מתאים, ולקבל החלטות טובות ללא תמיכה ועזרה. מסיבה זו, אני ממליץ בחום לחשוב אם וכיצד ניתן לשתף גם את הורייך בנושא ולהסתייע גם בהם בהתלבטות הזו,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו