מסרבת להאמין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסרבת להאמין
    עוד אחת
    05/10/2012

אני חושבת שזה אבסורד בטורף שיש כאן פורום להפרעות אכילה עם אנשים שמתמודדים עם דברים קשים וכמעט בלתי אפשריים,שמזיקים לעצמם 24 שעות ביממה,וגם אנשים על סף קריסה,ובצידו של הפורום נמצאת פרסומת בזויה "רוצה לרדת 8 קילו בחודש? היכנסי לכאן" וברור שאני,כאחת שמנסה להתמודד עם ההפרעה שגם ככה גורמת לי להרס עצמי,נכנסת אליה בהשתוקקות,למרות שידוע לי בוודאות שזה לא בריא,מזיק ורק מדרדר את מצבי הבריאותי וברור שאני לא היחידה.
    אני מוקפת במטומטמים לא פחות ממני וזה הדבר היחיד שמצליח לעודד אותי איך שהו. שזאת כבר אטימות בפני עצמה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מסרבת להאמין

הוספת תגובה

• מסרבת להאמין - תגובה

עדי מילר
    06/10/2012

שלום

את בהחלט צודקת !!!
    בתור מנהלי הפורום אנו לא נכנסים לפורום שמכיל את הפרסומות (אנו רואים רק את השאלות החדשות שמתפרסמות) ולכן אנו לא רואים את הפרסומות עליהם את מדברת.
    לצערי, אין לנו שליטה על הפרסומות המופיעות אך אנסה להעביר את המסר לאתר.
    תודה על תשומת הלב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסרבת להאמין - תגובה - תגובה

מיכל לברטוב
    06/10/2012

את צודקת! טוב שהפנית את תשומת לבינו. זה לגמרי לא ראוי, ואעביר את זה להנהלת beok. מתנצלת, והצליחי במאבקך האישי, מיכל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו