שומן עודף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שומן עודף
    שיר
    28/02/2008

אני כל הזמן חושבת לעשות שאיבת שומן, כי רזיתי והגעתי למידה 40 אבל יש לי שומנים קטנים בכל מיני מקומות שהבנתי שדיאטה וספורט לא עוזרים לזה וזה באמת נכון, עם כל הכפיפות בטן שאני עושה עדיין היא לא שטוחה. האם זו הפרעה לעשות שאיבה כדאי שהגוף יהיה מושלם רק כדאי שיהיה לי נוח עם בגדים, אני בטוחה שאם הייתי אוהבת את גופי באופן טוטאלי היה לי חשק לקנות בגדים. כי פלסטיקאים תמיד יגידו שכדאי לעשות ואין על מי לסמוך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שומן עודף

הוספת תגובה

• תשובה ללירון-שומן עודף

חיה דורון
    01/03/2008

שלום לירון, לפני שאת פונה לפתרון פולשני, אני ממליצה לך לפנות לשיחות אצל פסיכולוג או עו"ס המתמחה בהפרעות אכילה, כדי לברר את השאלות שמעסיקות אותך בדבר תחושה נוחה עם הגוף ורצונך שהגוף יהיה מושלם. גם אם לא ליווית את התהליך שעברת עד עתה בטיפול, רצוי לעשות זאת כעת. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שיר
    01/03/2008

האם רצון לגוף מושלם עד כמה שניתן היא הפרעה? זה מה שמראים לנו במדיה שגוף מושלם ויופי מביאים הצלחה וביטחון עצמי לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו