אשמח לתשובה .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לתשובה .
    ex ed
    13/10/2012

אוקי אני אתחיל ככה - הייתי במרפאה להפרעות אכילה שההשתתפות בטיפול רק הגבירה את הפחד שלי מאוכל ( כי פדיחה להיות שמנה במקום של רזים ) .. כשהגיע החופש הגדול התחלתי לעלות ועליתי מ41 ל45.5 ( נוכחי ) ונכון להיום אני במצב רוח לא טוב מבחינה נפשית , היו לי כמה מקרי בכי קיצוניים ( למרות שהם היו מושפעים מריטלין שלא עושה לי טוב , בכל מקרה כיתי על זה שרע לי להיו במימדים שאני היום וכמה הכאב בטן שהריטלין גורם לי מזכיר לי את הדיכאון שהייתי שקועה בו ) . אני לוקחת כדורים נגד דיכאון וחרדות שעזרו לי מאוד להתגבר על המון כאהב שהיה בתוכי , אבל בזמן האחרון הכאב חזר .
    בא לי לבכות , להוציא כל טיפת עצב כל הזמן , רע לי ואני מרגישה דוחה וענקית .
    אני מתה לרדת עוד פעם , אבל אין לי כוחות אז אני מוצאת את עצמי מתיימרת על כל רגע שאני נמצאת בגוף שלי . יש לציין שבכל התקופות האלה ובתקופה הנוכחית אני לוקחת ציפרלקס 15 מ"ג וחצי כדור ריספונד 1 . בנוסף אני מרגישה גם לא כ''כ יציבה נפשית מבחינת מצבי רוח . הגיל שלי הוא 16 ואני מתנשאת לגובה 1.56 .
    אשמח אם תתני לי כיוון ועצה לגבי המהלך שאני צריכה לעשות בחיים שלי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לתשובה .

הוספת תגובה

תמונה

• אשמח לתשובה . - תגובה

מיכל לברטוב
    13/10/2012

היי,
    ממכתבך עולה כי את סובלת מהפרעת אכילה פעילה. גם היום משקלך נמוך למדי, והוא גובל בתת משקל. אך את מרגישה שמנה, ומאוד סובלת. חשוב שתחזרי לטיפול. אפשר במרפאה אחרת או עם מטפלים אחרים. את מתארת דיכאון, והפרעה בדימוי הגוף. סבל רב. אל תוותרי, חזרי לטיפול. שתפי את הוריך. הטיפול בהפרעות אכילה הוא לרב ממושך אך נושא פרי. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו