מידע רפואי
פורומים
- פילאטיס
- נוירולוגיה, שבץ מוחי, אירוע מוחי
- תזונת ילדים, השמנת ילדים
- תמיכה במשפחות ילדים חולי סרטן
- עזרה ראשונה, החייאה, בטיחות
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- ניתוחים לפרוסקופים (כירורגיה לפרוסקופית)
- קוסמטיקה טבעית
- איסוף ושימור דם טבורי, תאי גזע וגנטיקה
- יחסים, זוגיות ונישואין
- דיכאון אחרי לידה
- אלימות בני נוער, סמים, אלכוהול
- זכויות נשים בהריון, זכויות לאחר לידה
- טרשת נפוצה
- מיניות האישה, מין נשי
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר יוסף שמואלי
אורולוג וכירורג מומחה ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר. ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופסיות פיוז`ן לברור גידולים בבלוטה.ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
- איך יוצאים מזהיעל14/10/2012
אני בת 19 גובה 1.68 וכרגע שוקלת 57 ק"ג בגיל 18 ירדתי מאוד במשקל עד ל-44 ק"ג כמובן שאיבחנו אצלי הפרעות אכילה לא הסכמתי להיות מטופלת בשום מקום ומהפחד להתאשפז התחלתי לאכול. אכלתי בצורה לא מסודרת ולפעמים מתוך לחץ שייקחו אותי בכח לבית חולים. באמת בסוף (אחרי שנה שלמה סיוטית!) עליתי למשקל שלי הנוכחי. הבעיה שהמחזור עדיין לא חזר לי ואני לא נהנת מאיך שאני נראית אני לפעמים מתגעגעת לימים שהייתי רזה (לא במצב הגורע אבל במשקל של 50 -55 אפילו!) אבל אני מצד אחד גם מפחדת לרזות אפילו קצת כי אני מפחדת שזה יפחית עוד יותר את ההתקדמות עם קבלת המחזור מצד שני מה שווה לי כרגע שגם אני לא מרוצה מאיך שאני נראית וגם לא בריאה גופנית עדיין במאה אחוז למרות שה- BMI שלי כבר תקין מה לעשות והאם זה נורמאלי למצבים כאלה? נ.ב רופא המשפחה שלי אומר שזה עניין של זמן עד שיחזור לי המחזור אבל זה גורם לי לחשוש שאני עוד יעלה בנתיים (כי המשקל שלי רק עולה בזמן האחרון.) תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך יוצאים מזה - תגובה
מיכל לברטוב14/10/2012היי
את צודקת שלרדת במשקל זו תהיה טעות. את כרגע מחלימה, גם גופנית. המחזור לא תמיד מגיע מיד. חשוב לדעת מה היה המשקל בו המחזור פסק. אך קחי בחשבון שיתכן שהמזור ישוב באופן סדיר במשקל גבוה יותר. כל ירידה במשקל כרגע תגרום לכך שהמשקל שידרש למחזור סדיר יעלה. כדאי שתבקשי גם בדיקת פרופיל הורמונלי לראות איפה את עומדת. כדאי גם לפנות לטיפול פסיכולוגי במקביל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?