מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייבת עזרה!אנונימית 2514/10/2012
שלום .. מגיל 16 אני נמצאת בתוך העולם האפור הזה .. השטחי והכבוי שנקרא בולימיה..
הייתי בלא מעט טיפולים אך הפסקתי ללכת לפני כשנתיים (היום בת 25)..
כל החברים שלי והעולם שמסביבי לא מעלה על דעתו שאני בולימית ..אני עובדת כרגיל .. יוצאת להרבה מסיבות ... ונפגשת המון עם חברות ..
יושבת לאכול במסעדות ובאלגנטיות מתחמקת לשירותים עשרים דק לאחר הארוחה שלא יעלה חשד.. התחלתי לצאת לפני כשנה וחצי עם מי שהיום הוא ארוסי .. הוא גם לא יודע על המחלה הארורה הזאת .. (אני ממש מיומנת בלהסתיר אותה , למרות שאני מאוד רזה - שוקלת 47 על 1.74), עכשיו אני באמת לא רוצה לספר לו על המחלה אבל הפחד היחידי שלי זה היום מחר כשנרצה להביא ילד לעולם (הרי זו אחת הסיבות למסד את הקשר) האם כל הבולימיה הזאת יכולה להשפיע ? האם יש סיכוי שאני אגלה שנעשיתי עקרה מההקאות ? יש קשר לרחם בכלל? .. הייתי גם רוצה לעבור בדיקות רפואיות לפני החתונה כדי לראות שהכל בסדר מבחינת זה.. למי פונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אין תגובה?
אנונימית 2516/10/2012?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת עזרה! - תגובה
מיכל לברטוב16/10/2012יקירה. את חיה בעולם של סודות ושקרים, וזה יוצר עומס מאוד גדול. בכל מקרה על פניו ממשקלך אין אפשרות שיש לך מחזור סדיר ואם כן זה מחזור מלאכותי מגלולות. הבולמיה בהחלט יכולה לפגוע בפוריות דרך פגיעה בציר ההורמונלי והעדר ביוץ. הבשורה הטובה היא שזה בדרך כלל הפיך. יש כאן 2 בעיות. האכילה הבעייתית וההקאות ותת המשקל. את יכולה לפנות לרופא המשפחה, ואני מאוד ממליצה לך לטפל בבעיה, במרפאה להפרעות אכילה. שלצערי הסיכוי שתחלוף לבד קטן מאוד. הפגיעה בחייך תהיה מאוד מייסרת, ואין דרך אחרת אלא לקבל עזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)