מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנונימיתאנונימית21/10/2012
אני מודעת לכך שיש לי סוג של הפרעה וזה התחיל ככה בגיל 17 גילו לאבא שלי סרטן שקלתי אז 57 ותמיד לא הייתי מרוצה מעצמי ( 1.65 ) הייתי בדיכאון מהגילוי והגעתי למשקל 52 אחרי זה אבא שלי החלים החלטתי להמשיך לא לאכול הרבה עשיתי הרבה ספורט ושקלתי 50 הייתי מאושרת הרגשתי שאני אוהבת את הגוף שלי אבל עדיין .. כל הזמן עשיתי ספורט התעסקתי באוכל שהייתי אוכלת יותר מידי הייתי ממש מרגישה רע . אחרי חודשיים השמנתי ושקלתי 52 זה ממש שבר אותי נרשמתי לחדר כושר והתחלתי לספור קלוריות לא הצלחתי לרדת במשקל למרות הכל עד שנהייתי חולה וירדתיי ל49 קילו. ועדיין אני נשקלתי לפחות ארבע פעמים ביום באובססיה מטורפת על המשקל ועל כל מה שנכנס לי לפה וזה לא שלא הייתי אוכלת הייתי אוכלת אבל מנסה להקפיד להגיע עד 1200 קלוריות ושהייתי עוברת אותם ממש הייתי נשברת . לפני חודשים התגייסתי ובטירונות שקלתי 47 . עכשיו השמנתי שוב ל52 וזה פשוט מדכא אותי אני מרגישה רע בנוסף גם המצב של אבא שלי החמיר ממש קשה לי להתמודד עם כל ההתעסקות הזאת באוכל כל הזמן עם הבאסה שהשמנתי ועם כל הטיפולים של אבא שלי אני באמת לא יודעת מה לעשות קשה לי אני שבורה מזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימית - תגובה
מיכל לברטוב27/10/2012יקירה,
את מתארת הפרעת אכילה פעילה!
את זקוקה לעזרה. מכיוון שאת בצבא, עליך לפנות לקב"ן והוא יעזור לך להגיע למסגרת המתאימה. הצבא היום מטפל בדברים האלה. אל תוותרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אנונימי26/12/2012איך אני ילך לקבל אני מתביישת להודות בכך מה אני עושה עם עצמי אוף הלוואי והייתי יודעת איך להתמודד עם זה קשה לי אני שבורה ועליתי עוד קילו אני כל היום בהתעסקות הזאת והיחידי שיודע כל מהשעובר עלי זה חבר שלי והוא גם לא מצליח להתמודד עם זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימית תגובה
ש01/01/2013היי את מזכירה לי קצת את עצמי, בהגדרה לא הייתה לי הפרעה ממש אבל כן אובססיה לגבי משקל. גם אני בגיוס שקלתי 46 ומהר מאוד עליתי למעל 50 ובמקום לפנות לעזרה פניתי למקומות אחרים... ועכשיו כבר 4 שנים מנסה להתמודד עם בולימיה אז אני באמת מציעה לך מכל הלב- תפני לקב"ן ותעצרי את זה לפני שתגיעי למקומות שלא תאמיני בכלל.. ואני לא מדברת על שקילה 4 פעמים ביום.
את תהיי בסדר :) בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)