מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעת אכילה ,אך מאיזה סוג ?אהבה01/03/2008
שלום
הפסיכולוג שלי אמר לי לאור מה שתארתי לו
שאני סובלת מהפרעה הנקראת :בינץ".
תארתי לו שאני נתקפת בכל פעם שרע לי ואני מרגישה ריקנות
אכילה כפייתית בלתי נשלטת ולא רצונית במשך שעותץ ולפעמים אף ימים
בסוכרים וממתקים ולא באוכל מזין.
אחרי שאני מתעייפת מההתקף הזה אני תמיד מחליטה שאני פותחת דף חדש וכו ואני מנקה את הגוף מזה
אך בכל פעם שאני נתקפת שוב בתחושת ריקנות ורצון באהבה ובכל תסכול שהוא זה חוזר על עצמו
אני נסגרת בתוך עצמי ומביאה את עצמי למצבים נפשיים קיצוניים ביותר
וקשה לי נורא לתפקד
מה ניתן לעשות ?והאם זה ניתן לפתרון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאהבה
חיה דורון02/03/2008טוב שאת בטיפול.
הפרעת האכילה עליה דיבר הפסיכולוג היא binge eating disorder. עם זאת איני יודעת למה את מתכוונת כשאת אומרת "אני מנקה את הגןף מזה". האם קיימות עוד התנהגויות מלבד התקפי האכילה?. בכל מקרה, אני מבינה מדברייך שאת מדברת בטיפול על מצבים בהם את נמצאת הגורמים לך להרגשה רעה. המשיכי לטפל בעצמך ואם אינך נמצאת במעקב דיאטני הייתי ממליצה לעשות זאת. הבעיה יכולה להפתר. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך
אהבה28/03/2008כשאמרתי "לנקות את הגוף"
התכוונתי לכך ,שלאחר כל התקף שיש לי ,אני מחליטה לנסות ולנקות את הגוף מהרעלים שהכנסתי כמו סוכרים ודברים לא מזינים עי אכילת ירקות וכו
אבל אני מכורה לסוכר וכל הזמן חושבת וחוששת מההתקף הבא
שכנראה נובע מחסך כלשהו וריקנות נפשית ריגשית
הפסיכולוגית שלי אמרה לי שאני בעצם כמו בבית כלא
כי אני יודעת מה מקור הבעייה
אבל אין לי שליטה על "חיית הפרא" שנמצאת בתוכי
השאלה שלי היא: האם אפשר לפתח שליטה מול בעייה שנמצאת אצלי מגיל נורא קטן מגיל 7
כי זה כמו שנכנס בי דיבוק לפעולה
ואין לי שליטה עליה
תודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)