צריכה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה
    אני
    23/10/2012

היי, אני בת 15 גובה 1.63 ושוקלת 49 . משנה שעברה התחילי לבין
    לי בעיות עם אוכל, זאת אומרת שאני סופרת כל קלוריה שנכנסת לי לגוף, אני שוקלת את עצמי לפחות 4 פעמים ביום ובנוסף לזה כל יום יש לי התקפי אכילה מטורפים. בביהס שלי אם לבת יש הפרעות אכילה, חשש לאנורקסיה או שהיא רזה בטירוף היא יותר ״שווה״. אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי... לפני שהייתי חושבת על כל דבר שאני אוכלת והייתי אוכלת נורמלי ( זאת אומרת סנדויץ בביהס, ארוחת צהריים, נשנוש וארוחת ערב קטנה) שקלתי 45. אני גם לומדת בלט ב״בלט הישראלי״ ואני מכורה לספורט... אם יש יום שאכלתי בו יותר מדי אני אעשה ספורט מצדי עד שאני אתעלף.. אני גם אכריח את עצמי להקיא.. כל דבר כדי לרדת במשקל... אני צריכה עזרה דחופה.. אני פשוט לא יודעת איפה לקבור את עצמי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה

הוספת תגובה

תמונה

• צריכה עזרה - תגובה

מיכל לברטוב
    27/10/2012

יקירה!
    את חייבת לפנות לעזרה מיידית. ספרי להוריך וגשי איתם לרופא המשפחה, שיפנה לכתובת המתאימה. ללא טיפול את עלולה לפגוע בעצמך בצורה לא הפיכה, ובודאי בריקוד. עם עזרה תוכלי להתגבר על המצב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו