צריכה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה
    מורן
    30/10/2012

שלום, אני בת 16.5 הגובה שלי הוא 1.69 בערך משקלי 51 ואני צמחונית מאז שנולדתי. עד לפני שנה שקלתי 44 קילו, הלכתי לתזונאית שעזרה לי להעלות במשקל.. המחזור שלי הגיע עם העליה והיה נראה כאילו הכל הסתדר, יצאתי מהטיפול כי ההורים שלי חשבו שאני בסדר גמור ואין לי מה להיות שם סתם. המשקל שלי הטריד אותי מאז ומתמיד, תמיד נשקלתי לעיתים תכופות ומכל עליה קטנה נבהלתי . היום למרות שהעלתי במשקל וכביכול הכל טוב אני עדיין חסרת בטחון ועם דימוי עצמי נמוך.. (כנראה בגלל שאני לא מפותחת בכלל). אני רוצה לשים את כל העבר מאחוריי להפסיק עם המצבי הרוח המשתנים אבל זה לא עוזב אותי. יש לי כמה שאלות:
    איך אני יכולה להתגבר על כל המצב בלי טיפול חיצוני?
    אני מניחה שאני לא מפותחת בגלל התת משקל שהייתי בו, יש סיכוי בגיל שלי עוד לשנות משהו או שאני ישאר ככה לתמיד? אם כן אני מוכנה לעשות הכל!
    (יש הרבה פרטים שהחסרתי כי הם לא נראים לי חשובים או כי שחכתי אותם)
    מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה

הוספת תגובה

• צריכה עזרה - תגובה

מיכל לברטוב
    05/11/2012

יקירה,
    חשוב מאוד שתגיעי לטיפול. כמה שיותר מוקדם, כדי שיהיה מירב הסיכוי לתן את מה שנגרם מהשים של תת המשקל. גם כיום משקלך נמוך. גשי לרופא המשפחה, הוא יפנה אותך לכתובת המתאימה. כרגע ממכתבך לא ברור לי אם קיים גם פחד לעלות במשקל. אבל יעזרו לך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו