תת משקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תת משקל
    מימי
    03/11/2012

שלןם, אני בת 30 גובה 170 סמ ומשקל 49
    כל חיי הייתי מאוד רזה שילוב של גנים ובררנות אוכל (לא אוהבת הרבה דברים)
    אך מגיל 24 התחלתי לקחת ציפרלקס נגד חרדות וזה די השפיע לי על התאבון, אני לא גרה בארץ (גרה בסין) מה שמאוד מקשה עליי להכנס למשטר אכילה נורמלי (האוכל והריחות כאן פשוט דוחים) ואני מניחה ששנים של אכילה לא נכונה פשוט הפכו את זה להרגל... העיניין הוא שאני ממש רוצה לעלןת במשקל אבל יש לי ממש מעט תאבון ביום (אוכלת 2 ארוחות ובדרך כלל כלום באמצע) ואורח חיים אינטנסיבי (שוכחת לאכול) אז איך יוצאים מהלופ הזה? איך מעלים 4 קילו? לפעמים אני מכריחה את עצמי לאכול מלא אבל זה פשוט מעייף..... עצה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תת משקל

הוספת תגובה

• תת משקל - תגובה

מיכל לברטוב
    05/11/2012

עליה במשקל היא דבר מורכב. עליך להגיע לדיאטנית שתתאים לך תפריט שתוכלי לעמוד בו. אחרת זה כמעט בלתי אפשרי. חשוב מה אוכלים וצתי, כדי לעלות נכון ולהתמיד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תת תזונה

נאור
    04/12/2012

היי אני נאור ואני תת תזונה ולא לא בא לי לאכול אין תאבון וכבר בימים אחרונים לא שותה מים לא כלום מיבש טוטלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תת תזונה

נאור
    04/12/2012

היי שמי נאור התרופה זה גם חלק מבעיה
    תופעות לוואי
    חוסר תיאבון, אימפוטנציה, ירידה במשקל, נדודי שינה
    טשטוש, סינוסיטיס (דלקת מוגלתית במערות האף), חום, בחילה (נפוץ מאד), שלשולים/עצירות, הזעה מרובה, עייפות וישנוניות, פיהוקים.
    חוסר תיאבון, אימפוטנציה, ירידה בדחף ובתפקוד המיני, נדודי שינה
    טשטוש, סינוסיטיס (דלקת מוגלתית במערות האף), חום, בחילה (נפוץ מאד), שלשולים/עצירות, הזעה מרובה, עייפות וישנוניות, פיהוקים.
    ??????,????,?????????,?????,????Fosot

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו