צריכה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • צריכה עזרה
    מעיין
    03/03/2008

    שלום. אני רשמתי את הבעיה שלי לפני מספר ימים אבל אני רוצה שוב לקבל עזרה להתיעץ ואפילו רק לספר כי אני באמת בבעיה. וצריכה עזרה
    אני בת 18 וחצי ואני חיילת.
    לפני כשנתיים התחלתי לעשות דיאטה הייתי שוקלת 83 והיום אני שוקלת 50. מטר 50
    התחלתי את הדיאטה חודש שתיתי רק נס ואכלתי ירקות ,אחר כך התחלתי לאכול מעט ואז פשוט התחלתי להקיא הייתי אוכלת ומקיאה 4 5 פעמים ביום גם אם הייתי אוכלת רק קונפלקס.
    קורה לי מצבים שאני נכנסת להתקף אכילה אוכלת מלא דברים אבל רק מתוקים ורצה להקיא ועד שאני לא מרגישה שהכל "נקי" אני לא מפסיקה.
    יש מצבים שאני לא מקיאה שבוע ואז פתאום חוזרת כאילו "המפלצת" הזאת שנכסת בי ואני שוב מקיאה.
    שנתיים לא סיפרתי להורים שלי בעצם לאף אחד לפני כחצי שנה סיפרתי לחבר שלי ולאחותי. הם ביקשו שאני ילך לטיפול אבל אני לא רציתי.
    חשבתי שהצבא זה מה שיעזור לי לצאת מהבעיה וביקשתי שיתנו לי זמן .
    היוןם אני חודשיים בצבא ומאז שאנ בצבא אני מקיאה יותר ירדתי 3 קילו ואני בדיכאון.
    אז פשוט החלטתי לספר ולקבל עזרה אבל לא דרך הצבא אני לא מעוניינת להשאר בצבא עם הבעיה.
    בימים האחרונים התעלפתי פעמיים והייתי אצל הרופא בצבא הוא בדק לי את השינייםן את הידיים ועל פי זה החליט שאני לא מקיאה ולא בולמית כמו שאני מגדירה את עצמי.
    הוא אפילו התיחס אלי בזילזול ואמא לי שהוא שונא אנשים שמשקרים לו . אחרי השיחה עם הרופא פשו נכנסתי לדיכאון רציני אנימבקשת עזרה אחרי שנתיים אני מפחדת כבר לפגוע בעצמי כי בתקופה האחרונה אני סובלת הרבה מכאבים ופתאום מישהו בא ורומז לי שאני משקרת לו .
    החלטתי שטיפול דרך הצבא אני לא מוכנה לקבל ולכן יש לי שיחה עם קב"ן כדי לצאת מהצבא ולטפל בבעיה מבחוץ .
    אני ממש לא מבינה איך אפשר לבוא ולהגיד שבגלל שהשיניים שלי תקינות אני לא בולמית ואני לא צריכה עזרה ?
    ואני באמת מפחדת שאחרי השיחה עם הקב"ן הוא יתייחס אלי לא יפה או ידבר בצורה משפילה שאני שוב יכנס לדיכאון ויקרה לי משהו כי אני באמת במצב שאני צריכה עזרה .
    אני לא יודעת מה לעשות איך לדבר איך לבקש איך להסביר שאני במת ככה ושיש לי בעיה כי בצבא פשוט מתעלמים ממני ולא מאמינים .
    ועוד שאלה האם לפי התיאורים אני נחשבת לבולמית ?
    אני מקיאה עדיין אחרי כל ארוחה אני פשוט בדיכאון למה אכלתי ועכשיו אני אשמין ? וכמה קלוריות אכלתי? ואוף יצא לי בטן למרות שכולם אומרים לי שאני ממש רזה ואפילו צריכה להשמין ולהפף אני עוד חושבת שאני שמנה וצריכה להרזות.
    אני כל היום רק מסתכלת במראה כל היום עולה על המשקל ל אוכלת מספיק .
    ואני כברר לא יודעת מה לעשות למי לפנות
    אני גרה באזור המרכז

    אשמח אם תעזרי לי בנושא הצבא מה עלי לעשות
    תודה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תשובה למורן

    זהר שגיא
    03/03/2008

    כפי שכתבה לך כבר חיה דורון- ישנן עוד בדיקות שניתן לעשות על מנת להעריך את המצב הגופני. למשל בדיקות דם- שבהן רואים ערכים שאופיינים למצבים של הקאה.
    אני מאמינה שהקב"ן יותר מיומן בזיהוי הפרעות אכילה והוא יוכל אבחן את מצבך בצורה טובה יותר. ההשתדלי לתאר לו את המצב בצורה מדויקת ככל האפשר- מתי התחילו ההקאות, מה התדירות שלהן, כמה ירדת במשקל וכד'. את מתארת גם מצב רוח ירוד, וגם את זה כדאי לציין בפניו.
    אולי כדאי גם לשתף את הוריך, כי הרי הם יגלו שקיימת בעיה אם אכן תשוחררי מהצבא. אולי הם יכולים ללוות אותך בתהליך שאת עוברת בצבא, כדי שלא תרגישי שאת מתמודדת לבד.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו