מידע רפואי
פורומים
- המופיליה
- כאב
- רפואת משפחה
- נוירולוגיה ילדים
- תרופות ייעוץ תרופתי
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- אורתודונטיה - יישור שיניים
- הורות טבעית
- ניתוחי גב, כאבי גב, עמוד שדרה
- התמודדות עם לחץ, פרידה, בגידה, פיטורין
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- שאיבת שומן, הזרקת שומן
- אופטיקה, משקפיים, עדשות מגע
- קנאביס רפואי - רישיון למריחואנה רפואית
- כאבי ראש, מיגרנות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.ד"ר אחיה אמיר
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
- הפרעות אכילה?ליאן14/11/2012
שלום, אני שוקלת 49.5, הגובה שלי 1.59, ואני בת 19. אני צורכת 1500 קלוריות ביום וקורים לי מצבים פעמיים בשבוע שאני אוכלת יותר מ1500 קלוריות ואז אני נכנסת למצבי דיכאון ורגשות אשם וזה לא עובר לי ויש מצבים מעטים שאני מקיאה(הרוב לא). אני יכולה לאכול קצת יותר מ1500? אני כבר לא יודעת מה לעשות אני מרגישה רע נפשית כי אני מפחדת להשמין וזה ממש פחד מוות עד כדי כך שאני מעדיפה למות מאשר להשמין. יש לי הפרעות אכילה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעות אכילה? - תגובה
עדי מילר15/11/2012שלום ליאן
כלל אצבע שמנחה אותי בהפרעות אכילה היינו כאשר יש ספק אין ספק !!!
מדברייך עולה עיסוק טורדני סביב אוכל ומשקל ופחד עז מעליה במשקל למרות היותך בטווח התקין התחתון ( ואפילו קצת מתחת), שימוש בהקאות ודיכאון... אז לשאלתך, אכן נראה שאת סובלת מהפרעת אכילה ועל כן אני ממליצה לך בחום לפנות לאיש מקצוע המתמחה בהפרעות אכילה - דיאטנית, פסיכולוג או פסכיאטר לצורך אבחון מדויק וכמובן לבניית מערך טיפול שיעזור לך להתמודד עם המצב ולהשתחרר מהפרעת האכילה ומהסימפטומים מהם את סובלת.
בהצלחה רבה
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?