מאבדת שליטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאבדת שליטה
    לין
    15/11/2012

יש ימים שאני מרעיבה את עצמי מהצהריים עד הערב ופתאום אני מרגישה רעד וסחרחורת עד חשש להתמוטטות, הרגשתי איום ונורא, אחרי שאכלתי המצב נרגע והשתפר.
    אתמול באמצע הלילה גם קרה לי ככה אז הלכתי לאכול והמצב שוב השתפר.
    אבל הבעיה היא שנאצלתי בגלל הרעד הזה לאכול יותר ממה שצריך, אכלתי 2100 קלוריות ביום הזה במקום 1600.
    עליתי הרבה במשקל?:(
    אם קורה לי ככה פשוט להתעלם ולא לאכול? תודה:(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאבדת שליטה

הוספת תגובה

תמונה

• מאבדת שליטה - תגובה

עדי מילר
    18/11/2012

שלום לין

לאור העובדה שאת מגיעה למצבי רעב בהם הגוף נכנס למצב בהם הוא נותן את אותותיו ניתן להסיק ש- 1600 קלוריות ביום לא מספיקות לך ו/או שפיזור הקלוריות במהלך היום אינו נכון עבורך... כלומר, שהרווחים שאת פותחת בין ארוחה לארוחה ארוכים ו/ או שתכולת האוכל בכול ארוחה אינה מאוזנת.
    לא ציינת מי ועל בסיס מהנקבע מספר הקלוריות שאת צורכת ביום אך כפי שציינתי נראה שקיימת פה בעיתיות , על כן אני ממליצה בחום לפנות לדיאטנית בכדי ללמוד כיצד, כמה, איך ומה עליך לאכול כדי למנוע מצבים כאלו... כמו כן עלי לציין שכמה ומה עלינו לאכול אינו צריך להתבסס על כמות הקלוריות בלבד יש עוד גורמים חשובים במשוואה כגון תחושות רעב ושובע, הוצאת אנרגיה, גיל, מצב בריאותי וכו'...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו