מחזור לא סדיר..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור לא סדיר..
    שירן
    22/11/2012

אהלן אני בת 19 ואיני מקבלת מחזור כמעט שנתיים כרגע אני עדין נימצאת בתת משקל ואני מעוניינת להתחיל לבלוע גלולות כדי לסדר את המחזור.. השאלה שלי אם אני לוקחת גלולות והמחזור באמת יסתדר אני יוכל להכנס להיריון ? או שביגלל שזה מלאכותי אז יהיה לי בעיה בכניסה להיריון??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור לא סדיר..

הוספת תגובה

תמונה

• מחזור לא סדיר.. - תגובה

לירן רוגב
    25/11/2012

היי שירן.
    העובדה שאת בתת משקל ולא מקבלת מחזור מזה שנתיים (אני מניח "בין השורות" שיש קשר בין השניים, כלומר שבעבר קיבלת מחזור באופן סדיר ובשל ירידה במשקל זה נפסק) אינה עובדה שולית שניתן להתעלם ממנה. זו עלולה להיות הדרך של הגוף שלך לומר לך שהוא נמצא בחוסר וחסך, ושעד שלא תדאגי לענות לצרכים הבסיסיים שלו כמו שצריך הוא לא יאפשר לך את ה"לוקסוס" של כניסה להריון, שדורשת משאבים רבים. גם אם ניתן היה לעקוף את המסר הזה בדרכים כאלו או אחרות, לא בטוח שכדאי. הדרך המומלצת היא להתייעץ עם רופא משפחה או תזונאית, להבין טוב יותר את הסיבות להיעדר המחזור ואת המשמעויות המיידיות וארוכות הטווח שלהן, ולוודא שאת דואגת לעצמך כמו שצריך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו