ירידה לא רצונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה לא רצונית
    Sahar
    24/11/2012

היי... אני לא מצליחה להבין אם יש בעיה...
    ירדתי תוך חודש וחצי 10 קילו(ירידה לא רוצונית-לא עשיתי דיאטה או משהו במכוון כדי לרדת במשקל...)
    בתקופה שירדתי במשקל גם סבלתי הרבה מחרדות(לא ספציפיות) וירד לי התיאבון... הייתי מכריחה את עצמי לאכול כדי לא להתפרק.
    היו לי ימים שהיה לי תיאבון והייתי אוכלת הרבה והיו ימים שלא הייתי אוכלת כמעט בכלל... אני גובה 1.65 ולפני הירידה במשקל שקלתי 60 והיום אני שוקלת 50.
    אני לא רזה מידי(לדעתי ולדעת משפחתי) ואני נהנת מזה שירדתי במשקל (בצורה מסויימת גם רציתי לרדת במשקל אני פשוט לא בן אדם של דיאטות ואני לא אוהבת להגביל את עצמי) אבל הפידבקים שקיבלתי מחלק מהאנשים בעבודה זה שרזיתי יותר מידי ושאני צריכה לבדוק את זה... במשך שלושה חודשים(מהרגע שהתחלתי לרדת במשקל ועד עכשיו) שמתי לב שהתזונה שלי השתנתה ואני נגעלת מהמון סוגים של אוכל שבעבר אהבתי... לדוגמא אני יכולה להיתגרות משניצל אבל ברגע שזה יכנס לי לפה אני ארצה להקיא... אני לא רוצה לעלות במשקל אבל אני מפחדת שאני אמשיך לרדת בלי לשים לב... אגב אני בת 23 והמחזור שלי לא סדיר אבל זה לא ניראה לי בגלל זה כי הוא אף פעם לא היה סדיר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה לא רצונית

הוספת תגובה

• ירידה לא רצונית - תגובה

לירן רוגב
    25/11/2012

ירידה כזו במשקל מצריכה בירור מעמיק יותר. האם עברת בדיקה גופנית? האם קרה סביב התקופה הזו אירוע מסוים בחייך שיכול להיות קשור לירידה הזו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו