בעיה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה דחופה
    אנונימוס :)
    01/12/2012

שלום ,
    אני חולה במחלת האנורקסיה כ-3 שנים ובשנתיים האחרונות זה נהיה די רציני .
    שנה שעברה הייתי בטיפול שלא עזר , אז עזבתי אותו והתמודדתי לבד .
    רצוי לציין שאני 1.55 על 44.4 ק"ג גיל 15 .
    לאחרונה חשתי בחולשה נוראית והייתי מסוחררת . הרופא שלח אותי לבדיקות דם שלכאורה תקינות , אבל אומרות שהברזל שלי נמוך ועוד על מיני דברים נמוכים ואני קרובה לאנמיה ובעיות עם בלוטת התריס וכו' ... וכתוצאה מכך הייתי מרותקת למיטה כשבוע .
    קשה לי נורא לאכול ואני אפילו מוצאת את עצמי בסוף היום אכולת רגשות אשמה ובוכה .
    אני מרגישה שמנה ומכוערת יותר מתמיד ועכשיו אני גם מפחדת על הבריאות שלי .
    אני אמורה להתחיל טיפול בזמן הקרוב , אבל אני מתחרפנת והמצב שלי יכול להתדרדר בשנייה .
    השאלה שלי היא אם רצוי לי לקחת גם אשפוז בחשבון ..
    ואם במצב שלי זה יהיה בכלל אפשרי .
    תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה דחופה

הוספת תגובה

• בעיה דחופה - תגובה

עדי מילר
    04/12/2012

שלום

חוסר אכילה ומשקל ירוד בהחלט יכולים לפגוע בבריאות הפיזיות והנפשית.
    לא הצלחתי להבין מדבריך האם במשך כול אותן שנים שאת סובלת מאנורקסיה טופלת ומדוע כרגע אינך בטיפול... בכול מקרה ממליצה בחום להתחיל טיפול המשלב את הפן הפסיכולוגי והנפשי.
    לשאלתך האם את זקוקה לאשפוז איני יכולה לענות כיוון שנדרשים פרטים רבים נוספים, על כן אני ממליצה לך לקבוע פגישה דחופה עם איש מקצוע מתחום ההפרעות האכילה לצורך אבחון, ייעוץ ובניית מסגרת טיפולית.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה דחופה

אנונימוס :)
    04/12/2012

בשנה הראשונה לא טופלתי והצלחתי לנהל אורח חיים תקין .
    בשנה השנייה הייתי במצב של דיכאון והפחדים היו כ''כ גדולים
    שלא יכולתי להתמודד . הייתי בטיפול של קצת יותר משנה שבמהלכו נאמר לי שאם המצב לא ישתפר אז ישלחו אותי לאשפוז ( גהה !!! ).
    המרפאה כל הזמן לחצה עלי לעלות במשקל וזה הדבר העיקרי שעניין אותה ואני רק התנגדתי לטיפול והמצב רק נהיה יותר גרוע אז לבסוף עזבתי .
    היום אני כבר כרבעה חודשים ללא טיפול ועליתי חמש קילו לבד
    והמצב נהיה גרוע כשהתחלתי לשים לב לזה .
    הכל חזר .. הבררנות הצורך בקיזוז הפחדים והדיכאונות .. רק שהפעם המאגרים בגוף
    התחילו להיגמר .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו