מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תת תזונהנאור04/12/2012
שלום שמי אני בן 25 בגיל 11 עברתי תקיפיה מינית לאחר מכן איתי בישפוזים של בעיות נפש לאחר כמה הכול יסתדר יצאתי מערכת בראיות הנפש יתלחתי שיקום של משרד הבראיות בגיל 18 היה לי חרדות עקב בעיות בבית אמרתי לעצמי אני רוצה למות יתלחתי על דרכים בסוף ילחטתי לפסיק לאכול הז היו ימים שלא נגעתי באכול יום יום וחצי ביום הרבעי זה נהיה שכבר אן לי תאבון והז יגיע שגם לא בא לי לשתות מים אפילו קולה שזה המשקה אוהב לי לאחר חודש עד כדי שאין תאבון אין נוזלים בגוף יתמוטטי ויגעתי לבית החולים רמבמם באזור חיפה יתחילו עומסים של בדיקות למה זה איך זה שם כולל פסיכולג פסיכיטר וכולם אומרים אין בעיות את הדם בריא כן הז אן לי תאבון הם אמרו שזה מחרדה הז אמרתי תנו לי משהו הם לא ענו אמרו את משחרר הביתה
לאחר שבוע יתחלתי ליפול הגוף לא עמד לא היה לי כוח ברגלים סרחורת כאבי ראש הרגלים נתפסו וזה כל לילה לאחר שבוע יתחלתי לאבד הכרה למס שניות לקחו שוב לבדיקה בבית החולים רמבם יביא לי רופא בכירה מנירולגיה היא אמרה אחנו עושים לך סיטי מוח אמרתי טוב לפחות נדע מה יש לי עשיתי בדיקה חיכיתי לתושבות 10 ימים וכול זה בסדר טוב מזה לאזלזל יכול להיות והז עוד פעם כאבים אלכתי לקופת חולים יתחלתי בלגן אני רוצה לדעת מה יש הם שלחו לבדיקת לב איתי 10 ימים עם אולטר לב ושם יתגלה שינוים בקוצב הלב לאחר שבוע שלחו אותי עם התצאה של אלטר לרופא לב לקרדיולוג הם עשו לי אלטרסנד וגילו בעיות בשסתום של הלב להיום אני בן אני 25 ושוב אין לי תאבן כבר 5 ימים היום איתי אצל דאיטנית היא נתנה לשתות במקום שוב פעם אינשר חלב סויה יש טעם לווי אני מקיע ופעם כבר בכוח הכול כאב לי אני מעשן סגירה ואני מדחיק את התאובן לא בא לי לישתות לא מרגיש שאני צמא הוא רעב ואף רופא הוא פרופסר לא יכול לענות לי על הדבר הזה הז אולי במאת תקברו אותי וזהו חבל שנולדתי נולדתי לסבל כאבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תת תזונה - תגובה
עדי מילר04/12/2012שלום
פעמים רבות קיים קשר ישיר בין המצב הפיזיולוגי למצב הפסיכולוגי / הנפשי... מדבריך עולה שאתה חווה קשיים נפשיים לא פשוטים שמובילים אותך לחוסר אכילה ושתייה ובעקבות כך לבעיות פיזיולוגיות רבות ולא פשוטות. כמובן שיש לטפל בכול אותן ההשלכות הפיזיולוגיות מהן אתה סובל אך יש לזכור שלא טיפול נפשי מתאים אותן בעיות לא יפתרו... הן רק יופיעו כול פעם בצורה ובמינון אחר.
על כן אני ממליצה בחום לפנות למטפל/ת מתחום הנפש - פסיכולוג, פסכיאטר וכו' לשתף אותם במחשבותיך ובקשייך ובמקביל כמובן להמשיך לטפל במצב התזונתי והפיזיולוגי.
חשוב לי לציין שבעזרת טיפול מתאים תחוש הקלה פזית וכמובן נפשית... אף אחד לא נועד לסבול גם לא אתה.
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)