מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהאנונימי26/12/2012
אני נואשת כל כך עובר עלי תקופה קשה מאז שהתגייסתי השמנתי שלוש וחצי קילו מדכא אותי מאוד אני מנסה להרזות ורק משמינה :( אני כל היום נשקלת חו,בת על אוכל חוזקת מהצבא אוכלת באובססביות . לא יודעת אם זה קשור אבא שלי חולה בסרטן עוברת עלינו תקופה לא משהו בבית הוא מתפקד אבל קשה לי לראות ולעכל את כל ענייו טיפולים הכימותרפיים ואת זה שאני ואמא שלי לא מסתדרות בקיצור יושב לי כל כך על הלב לא יודעת מה לעשות ובנוסף די אני לא רוצה להשמין עוד בבקשה אני חייבת עזרה משהו קטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
לירן רוגב02/01/2013באמת נשמע שעוברת עלייך תקופה לא קלה בכלל, ומאד סביר להניח שיש קשר בין המצוקה הרגשית שתקופה כזו ודאי מעוררת לבין התנהגות האכילה שיצאה מאיזון. עיסוק באוכל ובגוף יכולים לפעמים להיות ניסיון לפתור בעיות רגשיות בזירה של הגוף ושל האכילה, אבל הניסיון מלמד שלא רק שזה לא עוזר זה אפילו מקשה עוד יותר, כך שהמודעות שלך לכך שמשהו צריך להשתנות היא כבר צעד חשוב וטוב.
מבחינת האכילה, האם יכול להיות שאת אוכלת באובססיביות כשאת חוזרת הביתה משום שאת לא אוכלת מספיק או מנסה לצמצם בשעות בהן את בצבא? אם כן, חשוב להבין שדפוס זה משמר את האכילה האובססיבית ושחשוב לאכול מאוזן במהלך כל היום.
מעבר לכך, ברור שבתקופה כזו את צריכה מישהו שיתמוך בך, ולא ברור אם יש לך תמיכה כזו כרגע. היות ואת בצבא, אני ממליץ בחום לפנות לקב"ן כדי לקבל קצת תמיכה רגשית, לא לחשוש לעשות את זה. במקביל ניתן לפנות גם לתזונאית במסגרת הצבא כדי לחשוב איתה על דפוסי האכילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)