אכילה בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכילה בלילה
    רות
    12/01/2013

מזה כמה שנים אני קמה באחת בלילה ואוכלת עוגיות או לחם. אני בת 57 שמנה ומנסה ל רדת במשקל במשך היום מצליחה לשמור אך בלילה זה קורה לי. אני אוכלת במודע .מודעת לעצמי שאני אוכלת ולא יכולה לשלוט בזה . זקוקוה לעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכילה בלילה

הוספת תגובה

• רעיונות שעזרו לי

JINN
    19/01/2013

לשמור ארוחה אחת לשעת הלילה\ לשים בקבוק דיאט ספרייט ליד המיטה, גם מתוק וגם ממלא את הבטן.

מה שעזר לי זה לדעת שאני יכולה לשלוט על זה, ומאד הקפדתי שלא לקום\לצאת מהחדר ושהארוחה הנ"ל והבקבוק יהיו ממש ליד המיטה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכילה בלילה - תגובה

לירן רוגב
    20/01/2013

בשעות הלילה יש באופן טבעי "התרופפות" של ההגנות והמאמצים שלנו, כך שלא פעם קורה שאנשים שבמהלך שעות היום מפעילים הרבה מאמץ כדי לשמור ולצמצם את התזונה מוצאים עצמם מפצים על כך בלילה. האם ייתכן שדווקא השמירה במהלך היום היא קפדנית מדי ותורמת לדפוס הזה? כך או אחרת, כדאי להתייעץ עם תזונאית בתחום הפרעות האכילה כדי למפות את האכילה במהלך היום והלילה ולהבין טוב יותר מה תורם לדפוס הזה ואיך אפשר לאזן אותו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו