מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהבעיה27/01/2013
היי,
אני בת 25 גרה לבד אחרי אשפוז ארוך. היום אני שוקלת 60 גובה 1.67 והbmi שלי הוא 21.5. מאז שהשתחררתי אני בפחד נוראי לחזור אחורה,ובאותה נשימה לא יכולה שלא. קראתי שבי אם איי 20.1 זה לא תקין אז רציתי לדעת האם האפרש בין בי אם איי שלי לבין בי אם איי 20.1 נחשב הבדל גדול? ואם לא,מה זה אומר על הבי אם איי שלי? שאם ארזה עוד למשל,אז הבי אם איי שלי לא יהיה תקין? כי 60 קילו זה לא רזה. לא שמנה (לפחות בהיגיון)
אשמח לתשובה מהירה,זה מטריד אותי.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
לירן רוגב28/01/2013מדברייך נשמע שאת בתהליך של התמודדות ממושכת עם הפרעת אכילה, תהליך שכלל עד לאחרונה גם אשפוז, ושעכשיו את עצמאית יותר, יציבה יותר במובנים מסוימים, אך עדיין עם חששות לגבי ההמשך ורצון לוודא שהיציבות נשמרת ושהפרעת האכילה לא תגרור אותך לאחור.
התקופה שלאחר אשפוז היא תקופה רגישה עבור אנשי רבים במצבך, ולכן חשוב ומומלץ מאד להמשיך בטיפול גם בתקופה זו. אם את נמצאת בטיפול כזה, כדאי להפנות את השאלות שאת מעלה פה למטפלייך. אני מתאר לעצמי שהם יגידו לך משהו בסגנון הזה: כל עוד את מנהלת את חייך סביב ההפרש בין BMI כזה ל BMI אחר, את משחקת במגרש של הפרעת אכילה, שבמגרש הזה אין מנצחים ואף פעם לא יוצאים רגועים ומסופקים, ושסוג זה של טורדנות הוא מאפיין של הפרעת אכילה שצריך להתגבר עליו בטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)