בבעיה, אבל לא רוצה קב"ן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבעיה, אבל לא רוצה קב"ן
    חיילת
    17/05/2007

זה התחיל מדיאטה תמימה ועכשיו אני אוכלת ממש מעט (התפריט היומי שלי עומד על פתית שאני מחלקת לאורך היום, תפוח וירק אחד), בזמן האחרון התחלתי להקיא כי אני מרגישה שאם אני שותה למשל קפה אז אני אשמין מהחלב שאני שמה. בהתחלה היה לי טוב אבל עכשיו אני כבר לא מרגישה טוב, יש לי סחרחורות כל הזמן וכאבי ראש ואני לא מרוכזת. ניסיתי לאכול יותר אבל אני לא יכולה, אני מרגישה רע עם עצמי אחרי זה ומיד הולכת להקיא ולא אוכלת כמה ימים. ברור לי שאני צריכה עזרה, הורדתי המון במשקל ותיכף יבוא הקיץ וכולם יראו את זה (אני הולכת עכשיו עם שכבות של בגדים, גם כדי להסתיר וגם כי קר לי). אבל לא רוצה ללכת לקב"ן כדי שזה לא ישפיע על העתיד שלי. מה עוד אני יכולה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבעיה, אבל לא רוצה קב"ן

הוספת תגובה

• תשובה לחיילת

קרן עמית
    17/05/2007

שלום. אתחיל מכך שאת חייבת טיפול דחוף. מתוך מה שאת מספרת , יש סיכוי טוב שמפקדייך בצבא ישמו לב ויפנו אותך לקב"ן, כך שהאפשרות של ליזום לגשת בעצמך אולי עדיפה. יש את האופציה לפנות לטיפול פרטי , אולם קחי בחשבון שבדיקות דם את יכולה לעשות רק במסגרת הצבא ולא במסגרת קופת חולים (אולי פרטי). אני חושבת שהבושה לפנות לקב"ן היא הבעיה הקטנה. הבעיה הגדולה היא שאת חייבת טיפול , כי את מסכנת את בריאותך. קרן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו