מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבעיה, אבל לא רוצה קב"ןחיילת17/05/2007
זה התחיל מדיאטה תמימה ועכשיו אני אוכלת ממש מעט (התפריט היומי שלי עומד על פתית שאני מחלקת לאורך היום, תפוח וירק אחד), בזמן האחרון התחלתי להקיא כי אני מרגישה שאם אני שותה למשל קפה אז אני אשמין מהחלב שאני שמה. בהתחלה היה לי טוב אבל עכשיו אני כבר לא מרגישה טוב, יש לי סחרחורות כל הזמן וכאבי ראש ואני לא מרוכזת. ניסיתי לאכול יותר אבל אני לא יכולה, אני מרגישה רע עם עצמי אחרי זה ומיד הולכת להקיא ולא אוכלת כמה ימים. ברור לי שאני צריכה עזרה, הורדתי המון במשקל ותיכף יבוא הקיץ וכולם יראו את זה (אני הולכת עכשיו עם שכבות של בגדים, גם כדי להסתיר וגם כי קר לי). אבל לא רוצה ללכת לקב"ן כדי שזה לא ישפיע על העתיד שלי. מה עוד אני יכולה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לחיילת
קרן עמית17/05/2007שלום. אתחיל מכך שאת חייבת טיפול דחוף. מתוך מה שאת מספרת , יש סיכוי טוב שמפקדייך בצבא ישמו לב ויפנו אותך לקב"ן, כך שהאפשרות של ליזום לגשת בעצמך אולי עדיפה. יש את האופציה לפנות לטיפול פרטי , אולם קחי בחשבון שבדיקות דם את יכולה לעשות רק במסגרת הצבא ולא במסגרת קופת חולים (אולי פרטי). אני חושבת שהבושה לפנות לקב"ן היא הבעיה הקטנה. הבעיה הגדולה היא שאת חייבת טיפול , כי את מסכנת את בריאותך. קרן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)