מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בחילות, חוסר תאבון וירידה במשקלמור08/05/2013
שלום. שמי מור ואני בת 18
לפני מספר חודשים ניגשתי לבדיקת קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה וזאת לאחד שהתלוננתי על שלשולים מדי יום, כאבי בטן וחילוף חומרים מהיר. היה חשש לקרוהן, לכן ניגשתי לבדיקה.
ברוך ה', אין לי קרוהן, אבל הרופא נתן לי כדורים הנקראים אומפרדוקס קפליות, נקלחו ממני 3 דגימות ביופסיה טרם הודיעו לי תשובה רק בתשובה הבא, רק אמרו לי שהייתה לי כנראה דלקת בצד ימין מעל המפשעות, ושיש לי חומציות בקיבה.
מלבד לכל זה, אני חולת FMF
עשיתי גם בדיקת רגישות ללקטוז וגילו כי רמת הרגישות שלי גבוהה מאד.
לאחרונה, אני לפעמים רואה מטושטש, יש לי המון סחרחורות,
כאבי בטן, כאבי ראש , עייפה כל הזמן, חיוורון בפנים,
ירידה במשקל, תחושות של בחילה וחוסר תאבון.
אני כבר לא יודעת כיצד לפעול ולמה ולאן לגשת.
אני בת 18, ומשקלי הוא 44 וזאת לאחר שבמשך ארבעת החודשים האחרונים ירדתי 5 קילו ללא סיבה.
בנוסף, עוד פחות משנה אני אמורה להתגייס, אני חייבת לעלות במשקל.
הלכתי לדיאטנית והיא הביאה לי תוספי מזון "אנשור" , אני משתדלת לקחת אך זה לא ממש טעים וגורם לי לבחילות נוראיות.
אבקש את תשומת ליבכם אם תוכלו לעזור אותי ושאדע לאן לפנות
זו הבריאות שלי והיא חשובה לי מאד, אני רוצה לעזור לעצמי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות, חוסר תאבון וירידה במשקל - תגובה
לירן רוגב09/05/2013את מתארת התפתחות של מצוקות גופניות שהרופאים לא מוצאים להן הסבר. האם במהלך השנה האחרונה חל שינוי משמעותי או משבר רגשי כזה או אחר בחייך? כמו כן, האם את חושבת שמדובר בהפרעת אכילה? (בכל זאת פנית אלינו דרך פורום בנושא זה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
מור11/05/2013היי.תודה על המענה. לגביי שאלתך, יש לי חבר שנה..לפני כן לא הייתי במערכת יחסים רצינית. יש קשר למה שקורה לי? כי אני לא חושבת..לא נראה לי שיש קשר
ולגביי הפרעות אכילה, אני לא מקיאה אבל יש ימים שאני לא אוכלת במשך כל היום בכלל..הייתי אצל כל רופא ועשיתי המון בדיקות והרופאים בעצמם לא יודעים מה קורה לי מאחר וכל פעם כואב לי משהו אחר ואני מרגישה שונה אבל בעיקר סובלת המון המון זמן מבחילות וכאבי ראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
מור11/05/2013היי.תודה על המענה. לגביי שאלתך, יש לי חבר שנה..לפני כן לא הייתי במערכת יחסים רצינית. יש קשר למה שקורה לי? כי אני לא חושבת..לא נראה לי שיש קשר
ולגביי הפרעות אכילה, אני לא מקיאה אבל יש ימים שאני לא אוכלת במשך כל היום בכלל..הייתי אצל כל רופא ועשיתי המון בדיקות והרופאים בעצמם לא יודעים מה קורה לי מאחר וכל פעם כואב לי משהו אחר ואני מרגישה שונה אבל בעיקר סובלת המון המון זמן מבחילות וכאבי ראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)